Därför har vi valt kundägt

Här får du träffa några av våra kunder och höra vad de tänker om att vara delägare i ett kundägt bolag.

Crister.jpg

Crister, fullmäktige

"Så som Länsförsäkringar Gotland fungerar borde många fler företag fungera. Det skulle vi alla tjäna på - både mänskligt och ekonomiskt. Utvecklingen av bolaget baseras på medmänsklighet, inkluderande och samhällsnytta istället för en maximerad avkastning."

Monica.jpg

Monica, personförsäkrare

"Jag känner mig trygg med Länsförsäkringar. De är alltid tillmötesgående och de driver ett fantastiskt samhällsengagemang. De känns som en extra familj."

Thomas.jpg

Thomas, företagsförsäkrare
Mathssons Svets & Smide

"Länsförsäkringar är smidigt och lokalt med snabba vägar till mina önskemål. Som företagare känns det tryggt att veta att mitt företags bästa alltid är högsta prioritet.”

Kerstin.jpg

Kerstin, medarbetare Länsförsäkringar

"Det känns bra att arbeta i ett företag som inte styrs av kortsiktiga vinstintressen.

För mig som hållbarhetsansvarig är det stimulerande att arbeta för en verksamhet där resultatet används till att förbättra våra erbjudanden till kund och samhällsviktiga projekt som kommer lokalsamhället till del."

Jerker.jpg

Jerker, hemförsäkrare

"Jag tycker det märks att Länsförsäkringar engagerar sig i Gotland, och det känns bra för mig. Med kundägda bolag så kommer ett sånt engagemang naturligt. Sedan kommer ju alltid återbäringen som en glad överraskning."

Malin.jpg

Malin, bankkund

"Det känns tryggt med en lokal bank där det inte finns stora aktieägare som påverkar bolagets beslut för sin egen vinning. Det här är min bank, och det känns bra."

Axel, medarbetare Länsförsäkringar

"För mig bygger kundägt på ömsesidighet där nöjda kunder bidrar till ett bättre Länsförsäkringar Gotland och vice versa.

Som skadeförebyggare är jag glad att kunna vara en betryggande del i våra kunders vardag."

AvdelareVåg.jpg

Vad tycker du är fördelen med kundägt?