Innovation och kommunikation

Vi tror att samarbeten mellan företag och innovation med och för kunder skapar de bästa möjligheterna för att skapa magi. Det i kombination med en stark vilja att förbättra samhället för våra kunder och ägare tror vi är ett vinnande koncept.

MissLyckad - Initiativet mot perfektionshets

Många unga känner sig misslyckade på grund av alla putsade, fejkade fasader på sociala medier. Det vill vi ändra på med #MissLyckad, ett initiativ för alla som fått nog av perfektionshetsen. Målet är att sociala medier, eller ”digital hälsa”, blir ett skolämne.

Läs mer

RideSafe - ett initativ för dig som vill sluta rattsurfa

Omkring 30% av alla trafikolyckor beräknas vara kopplade till bristande uppmärksamhet på grund av rattsurfning. Med RideSafe kan vi göra stor skillnad och göra trafiken säkrare . Vårt långsiktiga mål är att halvera antalet olyckor i trafiken.

Läs mer

Skärmhjälpen - hur får jag en bra balans?

Vi har tagit fram ett verktyg där du kan få bättre koll på din digitala hälsa följt av en skräddarsydd utbildning som hjälper dig att förändra dina skärm(o)vanor. Gör testet med hela familjen så får ni en gemensam bild av hur ert digitala liv ser ut.

Läs mer

Lev Friskt - appen för din vardagsmotion

30 minuters vardagsmotion om dagen minskar risken att dö i hjärtkärlsjukdom med 24%. Risken att få demens senare i livet minskar med upp till 90% om du har en bra kondition i medelåldern. Vi har genomfört ett innovations- projekt för ta reda på hur vi kan hjälpa till att komma igång och motiveras till en sundare vardag.

Kontakta oss för mer info

Road Hero - Hur blir vi bättre och säkrare förare?

Under 2018 lanserade Länsförsäkringar Göteborg och Bohuslän och Autoliv ett nytt sätt att studera, lära och förstå körbeteende och användarupplevelse relaterad till trafiksäkerhet via appen Road Hero. Genom det här hoppas vi kunna hjälpa till att skapa en säkrare trafik- situation.

Kontakta oss för mer information

Screenfree - Välkommen till the check out suite

Checka ut från sociala medier och checka in på det skärmfria hotellrummet. På The Check Out Suite avgörs priset av hur mycket ni surfar, eller snarare inte surfar. Med hjälp av lampan Skärmfri, som mäter hur mycket tid ni spenderar på nätet, bestäms priset på ert hotellrum. Ju mindre tid – desto billigare blir vistelsen.

Läs mer

Fulfiltret - världens första app mot näthat

Nätmobbning har blivit ett växande samhällsproblem där en tredjedel av dagens barn och unga någon gång har blivit kränkta via mobil, surfplatta eller dator. Dagens samhällsklimat är kyligt, inte minst på nätet. Appen Fulfiltret skräddarsyr ditt tangentbord genom att autocorrecta fula ord till fina. På så sätt förvandlas svordomar och skällsord till komplimanger och glädjespridare.

Läs mer