Välkommen till en kundägd bank

Det här är kanske inte tider när man tänker så mycket på vilken bank man har, samtidigt påverkas fler än någonsin av det ekonomiska läget vilket kan skapa oro. Men det finns hjälp att få. Att prata med en rådgivare kan både vara en trygghet och hjälp till en bättre ekonomisk situation. Därför finns vi. Kontakta oss så hjälper vi dig med dina frågor och din ekonomi. För att livet ska hålla.

Kontakta oss

  • Ring oss på 031-63 80 03. Måndag-fredag kl 8-16 står vi redo att hjälpa dig.
  • Du kan också fylla i dina uppgifter nedan, så ringer vi upp dig. Snabbt och enkelt.
  • Letar du bostad och behöver ett lånelöfte? Ansök direkt här

Ja tack, jag vill gärna bli kontaktad

Sammanfattning
Förnamn
Förnamn
Efternamn
Efternamn
Telefon
Telefon
Epost
Epost
Vill du ha ett digitalt rådgivningsmöte?
Vill du ha ett digitalt rådgivningsmöte?

Godkänn dina uppgifter

Vad gör vi med informationen?
Informationen som du anger kommer endast att användas i syfte att kontakta dig angående din intresseanmälan för bank. Informationen raderas därefter enligt våra gallringsrutiner. 
De personuppgifter som vi samlar in om dig i samband med din intresseanmälan för bank behandlas enligt den nya dataskyddsförordningen (GDPR). Du kan alltid få information om vilka personuppgifter vi behandlar om dig och hur du använder dina rättigheter. Personuppgiftsansvarig är Länsförsäkringar Göteborg och Bohuslän. Personuppgifterna behandlas i enlighet med informationen ”Behandling av personuppgifter” som du hittar på vår webbplats lansforsakringar.se/personuppgifter.