Vår Samhällsfond!

För Gävleborgs bästa!

Vi uppmuntrar och stöttar dem som också arbetar utvecklande och hållbart, för våra barn och unga och för Gävleborgs bästa. Genom LF Samhällsfond finns det en möjlighet för dig, din förening eller organisation att få ekonomiskt stöd för att göra insatser som utvecklar och gör Gävleborg till en tryggare plats att leva och bo i.

Möt några bidragstagare

Toppbild.jpg

Bollnäs konståkningsklubb

Föreningen har gjort ett omfattande värderingsarbete som landat i en stark kompetent grupp av ledare - både inom det idrottsliga som i det sociala arbetet. Klubbens målsättning är att alla barn ska få möjlighet att prova på konståkning och känna sig inkluderade i gemenskapen - oavsett personliga förutsättningar. Därför har vi valt att stötta dem genom vår samhällsfond!

Bollnäs Konståkningsklubb

gumpels_555x300.jpg

Fritidsgården Gumpels

Skateboard är stort i Bollnäs. Gumpels Fritidsgård har blivit ett nav som lockar ungdomar från hela Gävleborg. Med bidrag från Länsförsäkringar Gävleborgs Samhällsfond stärks nybörjarverksamheten.

Fritidsgården Gumpels
 

Ännu fler fantastiska projekt

Fyra gånger om året utser vi bidragstagare som får medel ur LF Samhällsfond. Dessa föreningar, eldsjälar eller organisationer presenterar vi löpande här på vår webbplats. Varför inte träffa dem och bli inspirerad av deras arbete att göra Gävleborg till en tryggare plats att leva och bo i.

Alla bidragstagare

Kontakta mig vid frågor


Länsförsäkringar Gävleborg