Vår Samhällsfond

Gemenskap. För all tid.

Vi tror på kraften i gemenskap. Att få utvecklas och utmanas – tillsammans. Därför avsätter vi, genom vår samhällsfond, pengar flera gånger om året till föreningar och organisationer som vill göra skillnad för barn och unga i vårt län. Det är vårt sätt att bidra till en meningsfull fritid för alla. Här, i Gävleborg. För all tid.

Möt några bidragstagare

Barn_555x300.jpg

Leksaksbiblioteket i Gävle

Det nya leksaksbiblioteket i Gävle fungerar som ett vanligt bibliotek, men istället för böcker kan barnen låna leksaker, spel, pussel. Och leksakerna, det är bortlagda fina leksaker som andra barn lekt med hemma men tröttnat. Nu får de liv igen och sprider glädje hos andra barn.

Leksaksbiblioteket i Gävle

gumpels_555x300.jpg

Fritidsgården Gumpels

Skateboard är stort i Bollnäs. Gumpels Fritidsgård har blivit ett nav som lockar ungdomar från hela Gävleborg. Med bidrag från Länsförsäkringar Gävleborgs Samhällsfond stärks nybörjarverksamheten.

Fritidsgården Gumpels
 

Ännu fler fantastiska projekt

Fyra gånger om året utser vi bidragstagare som får medel ur LF Samhällsfond. Dessa föreningar, eldsjälar eller organisationer presenterar vi löpande här på vår webbplats. Varför inte träffa dem och bli inspirerad av deras arbete att göra Gävleborg till en tryggare plats att leva och bo i.

Alla bidragstagare

Kontakta mig vid frågor


Länsförsäkringar Gävleborg