Vår Samhällsfond

Gemenskap. För all tid.

Vi tror på kraften i gemenskap. Att få utvecklas och utmanas – tillsammans. Därför avsätter vi, genom vår samhällsfond, pengar flera gånger om året till föreningar och organisationer som vill göra skillnad för barn och unga i vårt län. Det är vårt sätt att bidra till en meningsfull fritid för alla. Här, i Gävleborg. För all tid.

Möt några bidragstagare

OckelboMission_2500x1200.jpg

De får bidrag till matutdelning i Ockelbo

Ockelbo Missionsförsamling får 40 000 kronor från Länsförsäkringar Gävleborgs samhällsfond. Pengarna kommer att gå till utrustning som kyl, frys samt en lådcykel som ska kunna användas för att transportera mat.

Ockelbo Missionsförsamling

Victor_555X300.jpg

Bordtennisklubben Sandviken BTK

Gammal eller ung. Man eller kvinna. Motionär eller elit. I den nystartade bordtennisföreningen Sandvikens BTK spelar det ingen roll. Alla är välkomna – huvudsaken är att man gillar motion och samvaro.

Sandvikens BTK

Ännu fler fantastiska projekt

Fyra gånger om året utser vi bidragstagare som får medel ur LF Samhällsfond. Dessa föreningar, eldsjälar eller organisationer presenterar vi löpande här på vår webbplats. Varför inte träffa dem och bli inspirerad av deras arbete att göra Gävleborg till en tryggare plats att leva och bo i.

Alla bidragstagare

Kontakta mig vid frågor


Länsförsäkringar Gävleborg