Vår Samhällsfond!

För Gävleborgs bästa.

Vi uppmuntrar och stöttar dem som också arbetar utvecklande och hållbart, för våra barn och unga och för Gävleborgs bästa. Genom LF Samhällsfond finns det en möjlighet för dig, din förening eller organisation att få ekonomiskt stöd för att göra insatser som utvecklar och gör Gävleborg till en tryggare plats att leva och bo i.

Möt våra bidragstagare

gumpels_555x300.jpg

Fritidsgården Gumpels

Skateboard är stort i Bollnäs. Gumpels Fritidsgård har blivit ett nav som lockar ungdomar från hela Gävleborg. Med bidrag från Länsförsäkringar Gävleborgs Samhällsfond stärks nybörjarverksamheten.

Fritidsgården Gumpels
 

helges_tjejprojektet_555x300.jpg

Helges Aktivitetshus "Tjejprojektet"

Helges Aktivitetshus jobbar för att minska våld, droganvändning, öka jämställdhet och integration bland ungdomar. Tjejprojektet riktar sig mot unga tjejer och stöttar dem i allt från att ta körkort till att öka deras självkänsla och självförtroende!

Helges Aktivitetshus

Ännu fler fantastiska projekt

Fyra gånger om året utser vi bidragstagare som får medel ur LF Samhällsfond. Dessa föreningar, eldsjälar eller organisationer presenterar vi löpande här på vår webbplats. Varför inte träffa dem och bli inspirerad av deras arbete att göra Gävleborg till en tryggare plats att leva och bo i.

Träffa alla våra bidragstagare

Kontakta mig vid frågor

Profilbild för Ann-Sofie Wesslén-Weiler

Ann-Sofie Wesslén-Weiler

Hållbarhetsansvarig
Gävle, Huvudkontor

Länsförsäkringar Gävleborg