Nytt kontor för Länsförsäkringar i Sundsvall

Nu har Länsförsäkringar i Sundsvall flyttat till nya lokaler på Torggatan 4 i Åhlénshuset. Några av fördelarna är en mer central placering för ökad kundtillgänglighet samt plats att växa i specialanpassade lokaler för medarbetarna.

Mikael Bergström och Håkan Svelander
Foto: Olle Melkerhed


– Vi fortsätter att vara ett bolag där kunderna själva väljer hur de vill komma i kontakt med oss. Antingen träffa oss på vårt kontor eller boka möten via våra digitala tjänster. Vi har bolagets alla områden samlade under samma tak; bank, pension, försäkring och fastighetsförmedling. Dessutom blir det även kontor för hela länsförsäkringsgruppens nya IT-avdelning eftersom de har valt Sundsvall som lokaliseringsort, säger Mikael Bergström, vd för Länsförsäkringar Västernorrland.

Tidigare butikslokaler och galleriagångar omvandlas till flexibla kontorsytor som stärker tillgängligheten mot kunderna och möjliggör för medarbetarna att möta nya arbetssätt och trender, som exempelvis möjligheten att varva jobb på kontoret med distansarbete hemma. Ett stort fokus har lagts på arbetsmiljö med gemensamma öppna ytor, tysta avdelningar samt gemensam takterrass.

– Inredningsarkitekterna har skapat teman som förstärker kopplingen till Sundsvall; staden, skogen och havet. Det är både en arbetsplats och mötesplats som blir en arena för att bygga och stärka vår företagskultur, säger Håkan Svelander, projektledare för Länsförsäkringars nya kontor.

Länsförsäkringar Västernorrland är ett av 23 lokalt förankrade och självständiga länsförsäkringsbolag. Vi erbjuder ett brett utbud av bank- och försäkringstjänster till privatpersoner och företag. I över 175 år har vi verkat i Västernorrland. Vi ägs av våra kunder och finns där de finns. Du hittar våra kontor i Härnösand, Sundsvall, Örnsköldsvik, Kramfors och Sollefteå. 

Se alla pressmeddelanden