Länsförsäkringar Bergslagen profilerar om sitt kontor i Köping

Den 31 maj profilerar vi om vårt kontor i Köping till ett fastighetsmäklarkontor. Kunder som vill träffa oss för sina bank- och försäkringsärenden framöver är välkomna att möta oss digitalt, eller på våra närliggande kontor i Västerås, Örebro eller Lindesberg.

Bakgrunden till förändringen är att många kunder i Köpingsområdet i större utsträckning väljer att träffa oss digitalt eller på våra större kontor i Västerås och Örebro med sina bank- och försäkringsärenden.

Från den 31 maj bemannar våra fastighetsmäklare kontoret
Från och med den 31 maj kommer det vara Länsförsäkringars Fastighetsförmedlings mäklare Jeanette Nyqvist och Martin Rydell som man träffar på vårt kontor på Stora gatan 5.
—Vår fastighetsförmedling har etablerat sig starkt inom KAK-området under det senaste året och har ett bra erbjudande för alla som står inför att byta bostad. Våra fastighetsmäklare har bred kunskap om marknaden och då vi har helheten kan man som kund få hjälp med hela sin bostadsaffär, såsom fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, säger Pia Sundeck.

Kunderna kan lösa nästan alla sina bank- och försäkringsärenden via Länsförsäkringars webbplats, i appen eller via telefon och det är det allt fler som har upptäckt och uppskattat den senaste tiden. Till exempel teckna försäkringar, anmäla en skada, öppna bankkonto, ansöka om bolån och boka digitalt rådgivningsmöte för sin ekonomi.
—Det är tydligt att kunderna tycker det är smidigt att kunna göra sina ärenden hemifrån eller från sin arbetsplats. Vill kunderna träffa oss så är de alltid välkomna till något av våra andra kontor. Närmast finns vi i Västerås, Örebro och Lindesberg, säger Pia Sundeck.

Läs mer här 


För mer information, kontakta gärna:

Pia Sundeck, bankchef, Länsförsäkringar Bergslagen
Tel: 0730–250130, pia.sundeck@lfbergslagen.se

Anna-Maria Wallin, kommunikationschef, Länsförsäkringar Bergslagen
Tel: 0739 -200200, anna-maria.wallin@lfbergslagen.se

Länsförsäkringar Bergslagen är ett av 23 fristående bolag i Länsförsäkringsgruppen. Bolaget är helt kundägt av våra drygt 200.000 kunder. Vi har 15 kontor i Västmanland och Örebro län med närmare 350 medarbetare. Vi erbjuder bank, försäkring och fastighetsförmedling. Det hänger liksom ihop.

Se alla pressmeddelanden