Hurra! Vi är nominerade till Årets Hållbarhetspris!

Länsförsäkringar Bergslagen är, som ett av tre företag, nominerade till ”Årets Hållbarhetspris” på näringslivsgalan Guldstänk i Västerås den 12 mars. Vi hoppas att du som kund är stolt över att vara delägare i Länsförsäkringar Bergslagen. Vi som jobbar här är jätteglada över nomineringen. Hjälp oss vinna Årets Hållbarhetspris!

Med priset vill Västerås stad uppmuntra lokala företag att arbeta hållbart, visa att olika företag kan bidra på olika sätt och att alla kan göra något för att bidra till ett hållbart samhälle.

Nomineringen lyder:
”Länsförsäkringar Bergslagen är ett kundägt bank- och försäkringsbolag som med hjälp av tydliga årliga mål agerar för ökad hållbarhet – socialt, ekonomiskt och miljömässigt. Med stort engagemang för lokalsamhället och förebyggande insatser för färre skador – och därmed minskad miljöpåverkan – tar de ansvar för långt mer än kundernas ekonomi.”

- Det är verkligen jätteroligt att vi blivit nominerade i den här kategorin. Det är ett kvitto på att allt arbete vi gemensamt gör tillsammans, varje dag, både syns och gör skillnad, säger Mikael Sundquist, vd.

Hjälp oss vinna Årets Hållbarhetspris!

Läs mer och rösta på oss!

Vår hållbara affär

Länsförsäkringar Bergslagens hållbarhetsarbete går som en röd tråd genom hela verksamheten. Eftersom bolaget ägs av kunderna är ett ansvarsfullt erbjudande en självklarhet i allt från våra egna värderingar till hållbara produkter och tjänster.

Läs mer om Vår hållbara affär

Se alla nyheter