Nu kommer återbäringen!

I år kommer alla våra sakförsäkringskunder få ta del av 170 miljoner kronor i återbäring. Återbäringen kommer att betalas ut under vecka 45 och 46. Hur mycket pengar just du får tillbaka baseras på hur mycket du har betalat in i premie för dina försäkringar under 2017.

Länsförsäkringar Bergslagen är ett lokalt och kundägt bolag. En av fördelarna med att vara kund i ett bolag där du också är delägare, är att du som kund får ta del av vårt överskott i form av återbäring. I år får våra kunder dela på 170 miljoner kronor - ett bra sätt för oss att tacka för förtroendet våra kunder gett oss och för att fira att det är 170 år sedan vårt bolag startades.

- Vi är glada för våra kunders skull, att ge återbäring är också ett tydligt kvitto på att Länsförsäkringar Bergslagen är kundägt på riktigt, säger bolagets vd Mikael Sundquist.

Har du anmält ett kontonummer så kommer pengarna att sättas in direkt på kontot. Om inte du anmält ett konto kommer du att få en utbetalningsavi. Du ska i första hand gå till din egen bank, alternativt till de inlösningsställen som finns på avin. Du kan också få hjälp på Länsförsäkringar Bergslagens kontor. Kom ihåg att ta med dig avin och din egen ID-handling. 

Läs mer och hitta de vanligaste frågorna och svaren här.

Träffa några av våra kunder.

Se alla nyheter