Stölder på lantbruk

Lär dig mer - ta del av vårt webbinarium

Risken för stöld har blivit vardag för lantbrukare. Det rör sig om stora summor pengar och innebär nästan alltid ett avbrott i verksamheten. Vad kan du göra för att undvika stölder och vad finns det för försäkringsskydd? I detta webbinarium reder våra lantbruksexperter ut många av dina frågor och ger sina bästa tips och råd för hur du kan skyddar dig.

Delta i webbinariet

Lär dig mer – ta del av webbinariet här!

Träffa våra experter

Niklas Adolfsson, riskspecialist Lantbruk

Niklas är riskspecialist på Lantbruk. Han har jobbat hos sedan 2007. Han besöker dagligen er lantbrukare och hjälper till att förebygga risker för stölder och inbrott. I ett tidigt skede kan han då upptäcka övriga skador som annars skulle blir dyra och omfattande.

Niklas är även brandskyddsexpert och jobbar mycket med säkerhet och el. Han ger rådgivning i byggnadstekniska frågor och utför även elbesiktningar och brandutredningar.

Icons/70px/Quotation-mark-70
Att bli utsatt för stöld är inte bara dyrt, det ställer även till vardagen och livet för den som drabbas. Men tillsammans kan vi hjälpas åt att förebygga för att undvika stölderna på lantbruk. Se därför över bland annat utomhusbelysning, larm och lås på din gård.
Niklas Adolfsson, riskspecialist Lantbruk

Kristin Ingvarsson, försäkringsrådgivare Lantbruk

Kristin är en av våra försäkringsrådgivare för er lantbrukare. Hos oss har hon jobbat i fem år. Många av er har säkert träffat henne hemma på er gård, då hon dagligen besöker lantbrukare för att se över försäkringsbehovet. Hon hjälper till så att det blir rätt försäkringsskydd och rätt medvetna risker.

Kristin har själv vuxit upp på en gård och har stort engagemang för lantbrukare och deras verksamheter. Innan Kristin började hos oss på Länsförsäkringar Bergslagen jobbade hon som polis i 13 år.

Ställ din fråga

Fråga våra lantbruksexperter

Fråga våra lantbruksexperter

Länsförsäkringar Bergslagen