Fondsparande för nybörjare

Sänds torsdag 25 augusti, klockan 18.30

Har du bestämt dig för att spara för framtiden och är nyfiken på fondsparande? Låt oss hjälpa dig komma igång. Vad är en fond och hur fungerar det att spara i fonder? Vad innebär tidshorisont och riskbenägenhet? Hur går det till rent praktiskt och vad kostar det att spara i fonder? Välkommen till vårt webbinarium där vi hjälper dig att hitta rätt i fonddjungeln och komma igång med ett månadssparande. Ställ dina frågor till Emma Persson, privatekonom och David Grossmann, sparexpert på Länsförsäkringar. Häng med och lär dig mer!

Delta i webbinariet

  • Längd: max 30 minuter
  • Webbinariet sänds 25 augusti 2022, klockan 18.30 på Youtube. Då kan du ställa frågor till våra experter live i chatten.
  • Du också se webbinariet i efterhand
  • Skicka in dina frågor via formuläret nedan

Lär dig mer – ta del av webbinariet här (Länk kommer inom kort!)

Träffa våra experter

Emma Persson, privatekonom Länsförsäkringar

Emma är Länsförsäkringars egen privatekonom med inriktning på bostadsmarknaden, sparande, pension, familjeekonomi och försäkring. Hon bevakar dagligen händelser som påverkar ekonomin ur individens perspektiv och kan på ett enkelt sätt förklara hur du bygger en finansiell trygghet för dig själv och din familj. Emma kan hjälpa dig komma i gång med ett sparande på börsen och hitta ditt sparutrymme i vardagen.

Icons/70px/Quotation-mark-70
Genom att regelbundet lägga undan pengar ser du till att ha en stabil finansiell grund att stå på - både för när tråkiga saker händer och för att kunna uppfylla dina drömmar.
Emma Persson, privatekonom Länsförsäkringar

David Grossmann, sparexpert Länsförsäkringar Bank

David är expert på sparande och har jobbat inom finansbranschen i hela sitt liv. Han är uppdaterad på det mesta inom ämnet och arbetar för att ge oss på Länsförsäkringar förutsättningar för framtidens sparande. David vill lära dig att undvika de klassiska fällorna och att du ska hitta rätt i fonddjungeln. Så ställ dina frågor om sparande till David!

Icons/70px/Quotation-mark-70
Sparande har aldrig varit lättare än idag. Det spelar ingen roll hur gammal du är. Det finns ett sätt att spara för alla. Jag vill lära dig att hitta ditt sätt!
David Grossmann, sparexpert Länsförsäkringar Bank

Ställ din fråga


Länsförsäkringar Bergslagen