Inbjudningar

Alla kundträffar inställda tills vidare

Med anledning av spridningen av Covid-19 (corona) har vi valt att ställa in samtliga trygghetsträffar, kundträffar och publika evenemang tills vidare. Vi gör det här för att minska risken för smittspridning och med våra kunders trygghet i åtanke. Vi hoppas att du har förståelse!

Våra trygghetsträffar

Vi bjuder regelbundet in till trygghetsträffarna "Det brinner!" och "Stoppa tjuven". Håll utkik efter en inbjudan på just din ort! 

Stoppa tjuven!

Tjuvar och bedragare finns i vår närhet, såväl i verkliga livet som på nätet. På vår trygghetsträff Stoppa tjuven! pratar vi om hur du skyddar dig mot intrång, både i din bostad och digitalt. Vi har också bjudit in polisen. Målet är att du själv ska kunna öka din säkerhet och trygghet. Under kvällen kommer du också att ha möjlighet att ställa dina frågor till oss och till polisen.

Det brinner!

Varje år drabbas tyvärr många av den värsta mardrömmen man kan tänka sig som bostadsägare. Att ens hem brinner ned till grunden. Vi vill göra något åt det här! Vi har satt ihop en intressant kväll med massor av tips för att undvika katastrofen. Vi har också bjudit in Brandskyddsföreningen, som avslutar kvällen med att visa hur man släcker en brand på bästa sätt!

Akutinsats

Första hjälpen-utbildningen för föräldrar som räddar liv.

Aktuella kurstillfällen

Just nu pågår planering för 2020 års Akutinsats-kurser. Mer information kommer inom kort!

Läs mer på akutinsats.se!