Möt vår bankkund Victoria i Sundsvall

Victoria Nygren uppskattar våra smidiga digitala lösningar.
Victoria Nygren uppskattar våra smidiga digitala lösningar. Victoria Nygren uppskattar våra smidiga digitala lösningar.

Möt vår bankkund Victoria i Sundsvall

Victoria Nygren i Sundsvall bytte till vår bank i samband med att familjen bygger nytt hus. Hon uppskattar våra smidiga digitala lösningar, vår lugna miljö med en personlig bankkontakt och att all kunskap inom ekonomi, försäkring och bostadsaffärer ryms inom samma väggar.

Du och din familj bygger hus, berätta!

Vi har planerat bygget sedan sommaren 2014 och ritat mycket själva. I februari i år valde vi husleverantör och sedan dess har allt rullat på. Nu är grunden gjuten, stommarna resta och vilken dag som helst läggs taket klart. Vi ser fram emot att få se insidan ta form nu. Det finns ju inget annat likadant hus, så det är verkligen spännande att få se det på riktigt!

Hur länge har du varit bankkund hos oss?

Sedan juli 2015. Jag har haft en annan bank sedan jag var liten, men i samband med planeringen av vårt husbygge blev vi besvikna på bemötandet vi fick där och bestämde oss i sista stund för att byta bank. Det var precis i början på sommaren, våra ritningar var klara och vi var ivriga att få iväg vår bygglovsansökan innan semestern. Länsförsäkringar Västernorrland välkomnade oss med snabb service, trevlig personal och trygg rådgivning. Det kändes toppen!

Hur upplever du vår bank mot din tidigare bank?

Det är en lugnare miljö. Dessutom är det en stor fördel att det ryms så mycket kunskap inom samma väggar. Man kan ofta få svar på plats vare sig det gäller ekonomi, försäkringar eller bostadsaffärer. Dessutom upplever jag er bank som modernare, personligare och betydligt roligare att besöka.

Vad är viktigt för dig när det gäller din vardagsekonomi?

Jag uppskattar verkligen en bra personlig bankkontakt som kan ge råd kring sparande och annat. Jag vill kunna känna mig lugn och i trygga händer. Men även smidiga digitala lösningar är otroligt viktigt för mig, för att snabbt kunna göra mina ärenden hemifrån eller på resande fot utan strul.

Vad är bra med att vara Guldkund?

Vi hade redan bilförsäkringen hos Länsförsäkringar sedan innan, och den blev ju direkt flera hundra kronor billigare. Det är klart att det känns toppen att få förmånliga priser på allt som vi ändå känner att vi måste ha, och det förenklar mycket att ha allt samlat på ett ställe.

Läs mer

Bli kund i Länsförsäkringars bank

Räkna på din boendekostnad och ansök om bolån

Guldkund - samla dina försäkringar och sparande och få 20 % rabatt