Möt vår bankkund Per-Olof i Härnösand

Per-Olof Gustafsson tycker att det är viktigt med en kundägd bank.
Per-Olof Gustafsson tycker att det är viktigt med en kundägd bank. Per-Olof Gustafsson tycker att det är viktigt med en kundägd bank.

Möt vår bankkund Per-Olof i Härnösand

Per-Olof Gustafsson i Härnösand bytte till vår bank efter att ha ledsnat på storbankernas chefsbonusar. Han värdesätter att vi fokuserar på kunderna eftersom det är kunderna som äger banken. Han tycker också det är smidigt ha allt samlat på ett ställe i mobilappen och internetbanken när det gäller lån, sparande och försäkringar.

Hur länge har du varit kund hos oss?

Jag har varit försäkringskund länge och blev bankkund för ungefär ett och ett halvt år sen.

Hur blev du kund?

Jag retade upp mig på att storbankerna delar ut chefsbonusar istället för att pengarna går tillbaka till kunderna, som på Länsförsäkringar. Den kundägda bolagsformen som Länsförsäkringar har är viktig för mig så därför bytte vi bank. Vi hade också bara hört gott om banken från sonen och goda vänner som redan var kunder.

Vad är viktigt för dig när det gäller din vardagsekonomi?

Jag tycker det är väldigt smidigt att ha allt samlat på ett ställe och få en överblick över mina lån, sparanden och försäkringar. Jag är en flitig användare av både mobilappen och internetbanken och tycker att det fungerar smidigt. Att få bra rådgivning är också jätteviktigt. Vår personliga bankkontakt är aldrig svår att få tag på och vi är jättenöjda med henne.

Vad är det bästa med att vara Guldkund?

Det är fina pengar man får tillbaka genom att vara Guldkund, vi får ju 20 procent rabatt på våra försäkringar!

Läs mer

Bli kund i Länsförsäkringars bank

Vi ägs av våra kunder

Guldkund - samla dina försäkringar och sparande och få 20 % rabatt