Länsförsäkring Kronoberg öppnar bank i Alvesta

Den 4 oktober invigs Länsförsäkring Kronobergs nya bokningsbara bank på Centralgatan i Alvesta. Lokalen, som sedan en tid tillbaka huserar Länsförsäkringar Fastighetsförmedling, gör nu även plats för bankärenden på bokade tider.

Länsförsäkring Kronoberg satsar vidare på sin lokala närvaro i och med att portarna till det nya, bokningsbara bankkontoret i Alvesta slår upp med invigning fredagen den 4 oktober.

På det nya kontoret kommer två privatrådgivare att finnas tillgängliga för bokning av bankärenden. Privatrådgivarna finns på plats för att till exempel diskutera bostadslån, gå igenom kundernas privatekonomi eller ge råd kring sparande. Samtidigt utökar Länsförsäkringar Fastighethetsförmedling antalet mäklare med ytterligare två personer.

”Att få öppna bankkontor i Alvesta känns bra på alla sätt. Helheten i vårt erbjudande är något vi är stolta över och något vi har märkt gör det tryggt och enkelt för våra kunder. Vår lokala satsning innebär att vi utökar bemanningen i Alvesta och kan erbjuda våra kunder ett bredare utbud av tjänster”, säger Johan Hördegård, bankchef på Länsförsäkring Kronoberg.

Invigningen den 4 oktober startar klockan 13:00 då allmänheten är välkommen att ta en titt på de nya lokalerna, träffa våra medarbetare och boka tid för rådgivningsmöte. Det kommer bjudas på fika och kaffe, och en aktivitet som passar stora och små.

”Som lokalt, kundägt bolag är närheten till våra kunder viktig för oss på Länsförsäkring Kronoberg. Det nya bankkontoret i Alvesta gör det möjligt för våra kunder att boka in personlig rådgivning, med välkända ansikten, på tider som passar dem bäst”, säger Beatrice Kämpe Nikolausson, vd Länsförsäkring Kronoberg.

För mer information, kontakta:

Johan Hördegård, bankchef Länsförsäkring Kronoberg
Tel 0470 – 72 01 38, johan.hordegard@LFkronoberg

Beatrice Kämpa Nikolausson, vd Länsförsäkring Kronoberg
Tel 0470 – 72 00 23, beatrice.kampenikolausson@LFkronoberg.se

Dokument & länkar

Se alla pressmeddelanden