Nu flyttar vi till stadskärnan i Sundsvall

Vår verksamhet med bank, pension, försäkring och fastighetsförmedling i Sundsvall växer och därför flyttar vi till ett nytt kontor i stadskärnan.

Eftersom vi vill bli mer tillgängliga för kunder som vill träffa oss i person har vi valt lokalerna ovanpå Åhléns - ett centralt läge i Sundsvall.

- Även om våra digitala tjänster utvecklas snabbt när det gäller kundmöten, känner vi att det är viktigt för våra kunder att kunna träffa oss fysiskt. Med satsningen på ett nytt kontor i stadskärnan, vill vi visa våra kunder att hos oss kan man välja när man vill uträtta ärenden digitalt och när man vill träffa våra medarbetare på plats, säger Mikael Bergström, vd i Länsförsäkringar Västernorrland.

Det är också därför vi valde ett nytt kontor där vi enkelt kan utveckla ny teknik och nya mötesytor. I utformningen av det nya kontoret har vi också tänkt på att möta medarbetarnas förväntningar om ett mer flexibelt arbetsliv. De flesta av våra medarbetare kan varva arbete på distans med att vara på kontor. Men vissa möten blir bättre om medarbetare kan träffas och för detta blir kontorets utformning viktig.

- Det är också därför vi satsar på ett flexibelt kontor med många trevliga mötesytor för såväl medarbetare som kunder, avslutar Mikael Bergström.

Flytten till stadskärnan från våra nuvarande lokaler på Nya Hamngatan sker under senvåren 2023 och vi ser framemot att möta alla våra kunder i nya, moderna och mer centrala lokaler!

Se alla nyheter