Vi söker innesäljare företag

Vi söker en innesäljare till vårt team – är du den vi söker? Gillar du försäljning, värdesätter service och motiveras du av nöjda kunder? Då är det här jobbet för dig!

Om jobbet

I rollen som innesäljare företag arbetar du med mindre komplexa företagslösningar inom sakförsäkring och motor. Det innebär att du arbetar med att hjälpa befintliga och nya kunder med deras försäkringsbehov samt proaktivt bearbetar befintliga kunder med beståndsvård, mer-, och korsförsäljning. Du träffar kunder via telefon, digitalt, mejl och besök på kontoret. 

Vem är du?

Länsförsäkringar Västernorrlands värderingar handlar om att vi alltid ser till kunden bästa, att vi alltid göra vårt bästa och att vi jobbar tillsammans. Vi tror att det är en bra grund att stå på för att vi ska upplevas som ett långsiktigt och hållbart företag. Det tankesättet ligger därför till grund för vilka egenskaper som vi söker hos dig.

Vi söker dig som gillar att göra affärer och har ett affärsmässigt och proaktivt arbetssätt. Du är en relationsskapande lagspelare med intresse för kundens behov. Du drivs av att prestera, arbeta mot uppsatta mål och tar egna initiativ. Vi tror att du har några års erfarenhet inom antingen försäkringsbranschen eller inom försäljning. Rollen kräver att du är lyhörd och noggrann samt kan uttrycka dig enkelt och korrekt i både tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Sundsvall.

Mer information och ansökan

Om du vill veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta:

Sista ansökningsdag är 15 augusti. Vi arbetar med löpande intervjuer och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så tveka inte att söka redan idag!

Ansök här

 

Se alla nyheter