Bilskadecenter Mittsverige AB - Årets bilplåtverkstad 2019

Med ett aktivt miljöarbete, ett gott samarbete och med kunden i fokus har Bilskadecenter Mittsverige AB tagit hem utmärkelsen Årets bilplåtverkstad 2019.

Bilskadecenter Mittsverige AB tillsammans med Christer Norman & Andreas Svensson från Länsförsäkringar Västernorrland

För andra året i rad delar vi ut vår hållbarhetsutmärkelse. Syftet med utmärkelsen är att stimulera bilplåtsverkstäder i länet som samarbetar med oss, till att vilja ge utmärkt kundservice och att minimera miljöpåverkan av skadereparationerna.

Utmärkelsen delades ut på Grankotten på Norra Berget den 4 februari och det var ett stolt gäng som tog emot utmärkelsen.

- Det är nu andra året som vi delar ut denna utmärkelse och det är roligt att se att våra avtalade verkstäder är så engagerade. Verkstäderna kan månadsvis följa resultatet och intresset för utmärkelsen har vart över förväntan. Kundnöjdheten hos våra verkstäder är hög, i snitt 4,6 poäng av 5 möjliga. Som kund hos Länsförsäkringar Västernorrland ska man känna sig trygg med att man hos våra avtalspartners alltid får professionell hjälp, ett trevligt bemötande och att de ger den lilla extra servicen säger Christer Norman, gruppchef på motorskador.

De tre verkstäder som totalt fick högst antal poäng under 2019

  • Bilskadecenter Mittsverige AB
  • Alviks lack och karosser AB
  • Bilskade Service i Härnösand AB

Om hållbarhetsutmärkelsen Årets bilplåtverkstad

Utmärkelsen delas för andra året i rad och Årets bilplåtverkstad 2020 kommer att utses i januari 2021. Alla plåtverkstäder i länet, som har avtal med Länsförsäkringar Västernorrland och som utför minst 20 skadereparationer för vår räkning per år, har haft möjlighet att vara med och tävla om utmärkelsen. Undersökningen pågår under hela året, räknat från 1 januari, och därefter koras vinnaren.

De parametrar som mäts, viktas och summeras är andelen begagnade delar i reparationerna, andelen plastreparationer samt kundnöjdheten. Resultatet 2019 baseras på runt 2 500 reparationer som är utförda hos de 21 verkstäderna i länet som deltagit i tävlingen.

Läs mer om Årets bilplåtverkstad 

 

 

Se alla nyheter