Dags att rösta i fullmäktigevalet

Som kund hos Länsförsäkringar Västernorrland är du också delägare och därför är du med och bestämmer. Många kunder tog chansen att nominera sig själva till vår fullmäktige, och nu är det dags för dig att rösta. Vi skänker 10 kronor per röst till Hjältarnas hus vid Norrlands universitetssjukhus.

Nu är det dags att rösta! Din röst 10 kronor till Hjältarnas hus.

Många kunder valde att nominera sig själva till vårt fullmäktige och nu är det upp till dig att rösta på vilka du vill ska representera dig i din kommun.

Mellan den 1-15 november kan du som är sakförsäkringskund enkelt rösta direkt på webben alternativt fylla i ett formulär att skriva ut och posta till oss.

- För kunder utan tillgång till dator eller e-legitimation finns också möjlighet att hämta en blankett på våra kontor och lämna in. Alla ska kunna delta i valet, säger Mikael Bergström, vd för Länsförsäkringar Västernorrland.

Din röst skänker 10 kronor till Hjältarnas hus
Vi skänker 10 kronor för varje kund som röstar i fullmäktigevalet till Hjältarnas hus vid Norrlands universitetssjukhus i Umeå.

- Vi tycker det är viktigt att barnfamiljer i Västernorrland med barn som är långvarigt sjuka ska känna sig trygga. Till Norrlands universitetssjukhus remitteras svårt sjuka barn från vårt län och många familjer bor långt från Umeå. Det innebär att familjer måste splittras om ett barn blir långvarigt sjuk. Därför stödjer vi familjehuset Hjältarnas hus där barnen kan bo tillsammans med sina nära under behandlingsperioden, säger Mikael Bergström. 

Rösta här

Se alla nyheter