Reflexvästar till förskolebarn i Västernorrlands län

Dina barns trygghet är vår högsta prioritet. Genom att förse förskolor och familjedaghem med kostnadsfria reflexvästar tryggar vi våra minsta i länet och förebygger på så sätt även uppkomsten av skador. Reflexvästarna fyller en viktig funktion hela året då de bidrar till att barnen syns väl både på skolgården, i trafiken och när det är mörkt ute. Passa på att tipsa din närmaste förskola om att lägga sin beställning

Förskolebarn i reflexvästar

Så här funkar det

 1. Kostnadsfria reflexvästar till förskolor och familjedaghem i Västernorrlands län

  Vi erbjuder kostnadsfria barnreflexvästar till alla förskolor och familjedaghem i hela Västernorrlands län. 

 2. Fyll i dina uppgifter

  Jobbar du på en förskola eller familjedaghem? Välkommen att göra er beställning i formuläret längre ner på sidan. Det är viktigt att du som beställer anger korrekt leveransadress och kontaktuppgifter till förskolan eller familjedaghemmet så att beställningen kommer rätt. 

 3. Välj färg och antal

  Välj hur många västar ni behöver av respektive färg och storlek. Västarna är kostnadsfria och det är en väst per barn. Tänk gärna på att inte beställa fler än ni faktiskt behöver. På så sätt räcker västarna till fler barn runtom i hela länet. 

   

  Västarna finns i följande färger: 

  • Gul
  • Grön 
  • Orange 
  • Rosa

   

 4. Leverans veckan efter beställning

  Reflexvästarna levereras med Postnord till den angivna adressen ca en vecka efter beställning och behöver tas emot av personal på plats. Leverans sker vardagar mellan kl. 8-17. Om ingen kan ta emot västarna så går de till närmaste terminal för avisering, så det är viktigt att ange ett mobilnummer i beställningen. Om inte västarna hämtas ut i tid går de i retur efter ca 10 dagar. 

Frågor & svar

Våra barnreflexvästar kan öppnas och stängas med kardborre både i ena axeln och i de två resorbanden på samma sida.  

Västen är CE-märkt enligt EN 1150 som säkrar synbarhet och skydd vid användning på dagen och på natten. Finns i fyra färger. Kuben är i vanligt tryck, ej reflextryck.

 

Reflexväst för barn

 

Reflexvästar barn - går att beställas i fyra olika färger: gul, orange, grön, rosa.

Vi erbjuder barnreflexvästar i storlekarna XXS (1-4 år), XS (4-6 år) och S (6-10 år). Delvis justerbar storlek genom kardborreknäppning och resår i sidorna ger bra passform. Tänk på att det kan vara bra att ta en lite rymligare modell så att man får plats med tjockare vinterkläder under västen. 

 

Reflexvästarna skickas normalt inom en vecka efter beställning.

Erbjudandet gäller endast förskolor och familjedaghem i Västernorrlands län.

Det är förskolan eller familjedaghemmet själva som måste lägga beställningen på reflexvästarna. Detta för att vi ska kunna säkerställa rätt kontaktinformation samt att verksamheten är bemannad under leverantörens leveranstider som är vardagar mellan kl. 8-17. 

Fyll i din beställning

Fyll i din beställning

Vi finns där du är, för dig och din familj

Dina barns trygghet är vår högsta prioritet. Det kan vi försäkra! En barnförsäkring är en grundtrygghet för barnet och för föräldrarnas ekonomi. Vår barnförsäkring skyddar vid sjukdom och olyckor, dygnet runt, året runt.

Teckna din barnförsäkring online eller kontakta oss på 0611 - 36 53 00 så hjälper vi dig att försäkra det värdefullaste du har. 

Ansök om barnförsäkring

Vid frågor för beställning av reflexvästar är du varmt välkommen att höra av dig här