Fullmäktigeval

Välj länsförsäkringsbolag

Länsförsäkringar består av 23 länsförsäkringsbolag, som har unika villkor och priser.

Nominera kandidat till fullmäktige

Nominera till fullmäktige

Länsförsäkringar Västernorrland är ett kundägt bolag och hos oss är det kunderna som bestämmer. Varje år mellan 15-31 maj har du chansen att nominera dig själv eller någon annan klok kund till vårt högsta beslutande organ - fullmäktige. 

Nyfiken på fullmäktige?

Är du intresserad av att sitta med i vårt fullmäktige? Vad kul! Då kanske du undrar lite mer om rollen, hur ofta man träffas och vad uppdraget egentligen innebär? 

Allt detta och lite till berättar vi här 

Fullmäktigeledamöter

Rösta i fullmäktigevalet

Som sakförsäkringskund i Länsförsäkringar Västernorrland är du också delägare och har chans att påverka vem du vill ska representera dig i din kommun i vårt högsta beslutande organ - fullmäktige. Mellan 1-15 november  varje år hålls fullmäktigeval och vi presenterar alla kunder som nominerat sig till fullmäktige. Valet för 2019 är nu avslutat och du kan se valresultatet här.

Barn på Hjältarnas hus invigning

Din röst skänker 10 kronor till Hjältarnas hus

Vi tycker det är viktigt att barnfamiljer i Västernorrland med barn som är långvarigt sjuka ska känna sig trygga. Därför skänker vi varje år 10 kronor per kund som röstar i fullmäktigevalet till familjehuset Hjältarnas hus vid Norrlands universitetssjukhus i Umeå. 

  • 2017 skänkte vi 10 000 kronor till ett legorum 
  • 2018 skänkte vi 10 000 kronor till ett gymnastikrum
  • 2019 skänkte vi 10 000 kronor till ett skogsrum

Tack för att du röstar och hjälper till att göra en viktig samhällsinsats!