Trygg på vägen

En helförsäkring som ger dig rejält skydd vid krock, olycka och otippade händelser. Få 10% i rabatt när du tecknar din bilförsäkring online!

En trygg bilförsäkring som tål att jämföras

  1. 10% i rabatt när du tecknar din bilförsäkring online

  2. Allrisk ingår - om du tex tankar fel drivmedel eller tappar bort bilnyckeln.

  3. Assistans och räddning om du får fel på bilen

  4. Ingen premiehöjning efter skada

Helförsäkring - ett heltäckande skydd

Det mest omfattande och heltäckande skyddet får du om du har en helförsäkring. Förutom det grundläggande skyddet som du får av trafik- och halvförsäkringen så ersätter helförsäkringen även skador på din egen bil vid en trafikolycka eller skadegörelse, även om felet är ditt. Till exempel om du råkat backa in i en stolpe eller om någon repat lacken på din bil när den stått parkerad.

Helförsäkringen täcker för alla händelser, oavsett om bilen står still eller är i rörelse. 

När bör du välja en halvförsäkring?

Om du köper en ny bil ingår ibland en vagnskadegaranti under de tre första åren. Då kan det vara en god idé att välja en halvförsäkring den första tiden. För bilar upp till åtta år ingår även allrisk som ger dig ett extra skydd för vissa plötsliga och oförutsedda skador. Till exempel om du råkar spilla kaffe i bilen, eller tankar fel drivmedel.

Halvförsäkringen täcker inte skador som din bil fått genom en trafikolycka som du själv orsakat. Den täcker heller inte skadegörelse eller annan yttre olyckshändelse, till det behöver du en helförsäkring.

Räkna ut pris och teckna bilförsäkring

Icons/70px/Quotation-mark-70
Alltid snabb och proffsig hjälp när man behöver!
Kund i Länsförsäkringar Västernorrland

Villkor
Rabatt på personbilsförsäkringen gäller nytecknad försäkring i 12 månader och när man tecknar på vår webbplats. Vissa bilar är undantagna - gör en beräkning i vår köptjänst så ser du om just din personbil omfattas av rabatten. Försäkringsgivare är Länsförsäkringar Västernorrland. 


LF Västernorrland