Laga stenskottet utan kostnad

Ett litet stenskott är början till en spricka. Det är alltid bättre att reparera innan hela vindrutan spricker och måste bytas. Därför bjuder vi just nu alla våra kunder som har sin bil minst halvförsäkrad hos oss på kostnaden när du lagar rutan. Det innebär att stenskottet är helt gratis att fixa. Om det redan hunnit bli en spricka betalar du endast självrisken.

Fördelar med att laga rutan

Det finns flera anledningar till varför det är bättre att laga stenskottet än att behöva byta ut rutan.

  1. Det är gratis

    Behöver rutan bytas betalar du 1500 kr i självrisk

  1. Det går snabbt

    Att laga en ruta tar bara ca 30 minuter

  1. Bättre för miljön

    Att laga är bättre för miljön än att byta ut. Det gäller även vindrutor.

Vindrutan - en mycket viktig del av din bil

Bilens framruta är inte bara sikten framåt, den är också helt avgörande för karossens hållfasthet. I nyare bilar sitter viktiga säkerhetsfunktioner som exempelvis autobroms och trötthetsvarnare i vindrutan. Ett stenskott eller en spricka kan påverka din siktlängd och förmåga att upptäcka farliga situationer i tid.

Tänk på att du som har en Toyota bilförsäkring eller Lexus Bilförsäkring behöver laga stenskottet hos en auktoriserad verkstad.


För Toyota hittar du närmaste verkstad och bokar tid här.För Lexus hittar du närmaste verkstad och bokar tid här.

 

I vår reception kan du hämta gratis stenskottsplåster att ha redo i bilen.

Ta hjälp av AI

Hos både Carglass och Ryds Bilglas kan du ta hjälp av en digital AI-tjänst, som på bara några sekunder bedömer skadan på din bilruta. Du fotograferar skadan och får på bara några sekunder får du en bedömning om stenskottet behöver lagas.

LF Västernorrland