175-års jubileum - kalasturné

Nu börjar kalaset!

I år fyller Länsförsäkringar Västernorrland 175 år och det ska firas! Mellan 24 maj till 31 augusti ger vi oss ut på kalasturné och besöker alla kommuner i länet. I vårt tält händer en massa spännande saker - tävla och vinn en cykel, fiskdamm för barnen, råd om hur du bäst brandsäkrar ditt hem och passa på att köpa en brandsläckare för 175 kronor.

Bra idéer håller länge

Ända sedan starten 1844 har frågor om ekonomisk, miljömässig och social hållbarhet varit en naturlig del av vår verksamhet. Vi ägs av Västernorrlänningar som är våra kunder och vårt enda mål är våra kunders bästa. De senaste 175 åren har vi arbetat för att öka tryggheten i länet och skapat möjligheter för våra kunder att förverkliga sina drömmar. Och det kommer vi att fortsätta med!

Brandsläckare
Jubileumserbjudande - brandsläckare för 175 kronor

Missa inte! Som en del i vårt 175-års firande erbjuder vi alla våra kunder att köpa en 6 kg pulverbrandsläckare till ett riktigt bra pris - 175 kronor inklusive frakt. (Ordinarie pris är 398 kronor plus frakt). Erbjudandet gäller Länsförsäkringar Västernorrlands kunder, endast en brandsläckare per hushåll och värdechecken kan bara hämtas i tälten på vår kalasturné. Värdechecken är giltig till och med 31 december 2019.

Välj länsförsäkringsbolag

Länsförsäkringar består av 23 länsförsäkringsbolag, som har unika villkor och priser.

Här firar vi hos dig!

I våra tält kan du tävla och vinna en cykel, vi bjuder på fiskdamm till barnen och du kan köpa brandsläckare för 175 kronor. Kom och träffa oss och få råd om hur du bäst brandsäkrar ditt hem. Är du nyfiken på hur ett lokalt och kundägt bolag fungerar? Styrelse- och fullmäktigeledamöter finns på plats!

Här firar vi hos dig:

  • 24 maj, Ånge Kulturnatt
  • 15 juni, Kramfors Stadsfest
  • 20 juli, Härnösands Stadsfest
  • 25 juli, Nipyran Sollefteå
  • 10 augusti, Folkan Waterfront, Timrå
  • 17 augusti, Selånger marknad, Sundsvall
  • 31 augusti, Barnens dag, Örnsköldsvik

Kalasturnen på Ånge kulturnatt

Cykel

Tävla och vinn en cykel!

Nu har du möjlighet att vinna denna fina cykel med tillbehör; cykelhjälm, cykelsadelskydd och cykelkorgssydd.

Tävlingsfomulär och mer information hittar du i vårt tält under kalasturnén. Vi delar ut ett cykelpaket per event och vinnaren meddelas via telefon. Välkommen att tävla!


Vi skapar värde

I år fyller Länsförsäkringar Västernorrland 175 år. Det firar vi genom att lyfta fram och hylla själva anledningen till att vi faktiskt finns – idén om att människor går samman och tar långsiktigt ansvar för varandras trygghet och möjligheter.

Ända sedan starten 1844 har frågor om ekonomisk, miljömässig och social hållbarhet varit en naturlig del av vår verksamhet och har löpt som en röd tråd genom vår historia. Vi ägs av Västernorrlänningar som är våra kunder och vårt enda mål är våra kunders bästa. Därför arbetar vi aktivt för att dela med oss av vår kunskap och våra erfarenheter och vi är med och tar ansvar för regionens utveckling genom att vara en viktig samarbetspartner till regionens föreningsliv, näringsliv och sociala projekt. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete.

Bidra med dina bästa idéer!