Konton

Öppna konto

Du måste logga in för att kunna öppna ett konto hos oss eller kontakta ditt lokala kontor.

Att byta bank är enkelt

För de flesta banker är ägarnas bästa och kundernas bästa två olika saker. För oss är det exakt samma. Välkommen till en kundägd bank!

Konton

Konton både för din vardagsekonomi och sparande. Vill du ha hjälp att hitta en lösning som är anpassad efter dig är du alltid välkommen att kontakta oss.

Privatkonto

För dina in och utbetalningar

På privatkontot som är vårt lönekonto, sätter du in din lön, pension, studiemedel eller andra inbetalningar. Det är ditt privatkonto du använder för att betala räkningar.

Sparkonto

Ett tryggt alternativ för dig som vill börja spara

På sparkontot är dina pengar lättåtkomliga och det passar när du vill månadsspara till något särskilt eller som en extra trygghet.

Fasträntekonto

Spara under bestämd tid med hög ränta

Fasträntekonto är till för dig som vill spara pengar under en förutbestämd tid, allt mellan tre månader till fem år. Räntan är fast under spartiden, vilket gör att du vet exakt hur mycket pengar du kommer att få. 

Västernorrlandskonto

För dig som vill spara långsiktigt och låta pengarna växa tryggt

Du kan välja mellan enskilda insättningar eller månadssparande. Sparar du över 50 000 kronor så får du en högre ränta. Du kan göra ett fritt uttag per år.

Ungdomskonto

För dig som är under 18 år

Ta hand om dina pengar smart och tryggt med ett Ungdomskonto med kort som du själv ansvarar för.

Spar- & placeringskonton

Vi har även sparkonton för sparande i värdepapper. Exempel på dessa är investeringssparkonto, kapitalförsäkring och aktiedepå.