Aktiedepå

Köp, sälj och håll koll på dina aktier

Handla när det passar dig på Mina sidor

Du som redan är kund och har ett konto hos oss kan enkelt öppna en aktiedepå och handla när du loggar in här.

Bli bankkund direkt med Mobilt BankID

Ansök om att bli bankkund så får du ett privatkonto, ett bankkort, tillgång till vår mobilapp och Mina sidor. Du behöver ett Mobilt BankID och en giltig svensk id-handling.

Informationen gäller för Länsförsäkringar Västernorrland

Möt våra bankkunder

Victoria Nygren

Länsförsäkringar är moderna, personliga och roliga att besöka

Victoria Nygren i Sundsvall bytte till vår bank i samband med att familjen bygger nytt hus. Hon uppskattar våra smidiga digitala lösningar, vår lugna miljö med en personlig bankkontakt och att all kunskap inom ekonomi, försäkring och bostadsaffärer ryms inom samma väggar.

Läs mer

Per-Olof Gustafsson

Länsförsäkringars värderingar rimmar med mina

Per-Olof Gustafsson i Härnösand bytte till vår bank efter att ha ledsnat på storbankernas chefsbonusar. Han värdesätter att vi fokuserar på kunderna eftersom det är kunderna som äger banken. Han tycker också det är smidigt ha allt samlat på ett ställe i mobilappen och internetbanken när det gäller lån, sparande och försäkringar.

Läs mer


Spara för framtiden

Med vår aktiedepå kan du enkelt köpa och sälja dina aktier och andra typer av värdepapper direkt i appen eller på Mina sidor. När du öppnar en aktiedepå kan du börja handla direkt.

Det här kan du handla med på aktiedepån:

  • Aktier
  • Ränteplaceringar
  • Börshandlade fonder
  • Strukturerade placeringar

Håll dig uppdaterad

När du öppnar en aktiedepå får du ett aktielikvidkonto, som gör att du får en bra överblick på aktuella kurser, vilka köp- och säljorder som lagts på börsen samt tidpunkt, pris och antal för de senaste transaktionerna.

Du kan också skapa din egen bevakningslista och därigenom följa utvecklingen för de värdepapper du tycker är intressanta. Du får även tillgång till SIX nyhetstjänst.

Ingen depåavgift och lågt courtage

Du betalar ingen avgift för aktiedepå hos oss, och när du handlar är courtageavgiften bara 0,05 procent (minst 20 kronor). 
Vanliga frågor & svar

  • Försäkringar

    Du kan handla med aktier, börshandlade fonder, teckningsoptioner, börshandlade fonder, teckningsrätter, konvertibler, depåbevis och räntebärande värdepapper. 

Till frågor och svar