Att vara kund

Bli kund hos oss

Som kund hos Länsförsäkringar får du tillgång till allt det som ger dig en bättre och tryggare vardag. Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta rätt lösningar oavsett om det handlar om lån, sparande eller rätt försäkring till dig och din familj.

Sveriges mest nöjda privatkunder finns hos Länsförsäkringar
Sveriges mest nöjda kunder 2017

Länsförsäkringar har Sveriges mest nöjda kunder visar Svenskt Kvalitetsindex (SKI). Vi toppar nu kundundersökningen i fyra kategorier: Försäkring privat, Bank privat, Bank Företag och Fastighetsförmedling.

Läs mer om våra utmärkelser
Informationen gäller för Länsförsäkringar Västernorrland

Möt våra bankkunder

Victoria Nygren

Länsförsäkringar är moderna, personliga och roliga att besöka

Victoria Nygren i Sundsvall bytte till vår bank i samband med att familjen bygger nytt hus. Hon uppskattar våra smidiga digitala lösningar, vår lugna miljö med en personlig bankkontakt och att all kunskap inom ekonomi, försäkring och bostadsaffärer ryms inom samma väggar.

Läs mer

Per-Olof Gustafsson

Länsförsäkringars värderingar rimmar med mina

Per-Olof Gustafsson i Härnösand bytte till vår bank efter att ha ledsnat på storbankernas chefsbonusar. Han värdesätter att vi fokuserar på kunderna eftersom det är kunderna som äger banken. Han tycker också det är smidigt ha allt samlat på ett ställe i mobilappen och internetbanken när det gäller lån, sparande och försäkringar.

Läs mer


Möt våra försäkringskunder

Tommy Eriksson i Njurunda

Att ha ett försäkringsbolag som verkligen kommer ut och gör en egen bedömning är viktigt

Tommy Eriksson i Njurunda råkade ut för en besvärlig vattenskada i badrummet. Redan dagen efter var vår skadereglerare på plats och några dagar senare började hantverkare riva upp badrumsgolvet. 1,5 månad senare var badrummet helt återställt.

Läs mer

Lars-Åke Krantz i Härnösand

Länsförsäkringar sätter kunderna först och förstår den lilla människan

Lars-Åke Krantz i Härnösand har tretton bilar som samtliga är försäkrade hos oss. Att det finns ett kontor att besöka och en person att prata med är den bästa trygghet för honom. - När något händer är det aldrig något problem!

Läs mer


Vi hjälper dig med hela din ekonomi

Hela din ekonomi på ett ställe

Vi tar hand om hela din ekonomi för att du ska få en ordentlig överblick över den, ha ett gott skydd vad gäller försäkringar och sparande och bra möjligheter att förverkliga dina drömmar.

Tillsammans kan vi göra din vardag lite enklare och tryggare. Det är liksom hela idén

Försäkra dig och dina saker

Spara till dina drömmar och din framtid

Låna till din bostad

Erbjudanden

Det ska vara lönsamt att vara kund hos oss. Läs mer om hur du kan bli guldkund och spara pengar genom att få bonus på dina tjänster.

Våra erbjudanden


Digitala tjänster & telefonbanken

Med våra digitala tjänster och telefonbank kan du uträtta dina ärenden inom bank, pension och försäkring när det passar dig. Läs mer om vilka tjänster vi erbjuder och välj en plattform som passar dig och din behov.

Mina sidor

På Mina sidor kan du sköta dina bank-, pensions- och försäkringsärenden snabbt och smidigt över nätet.

Appen

Med vår prisbelönta mobilapp för iphone och android kan du göra dina bankärenden, se dina försäkringar och se över sin pension. 

Telefonbanken

Med vår automatiska telefontjänst kan du se ditt saldo, få information om senaste transaktioner och överföra pengar till egna och föranmälda konton. 


Om vi inte är överens

Länsförsäkringar ägs av våra kunder och för oss är det därför extra viktigt att se till så att vi är tydliga när vi lämnar besked och att du som kund förstår varför beslutet ser ut som det gör. Därför vill vi självklart att du hör av dig till oss om du är missnöjd med ett beslut. Vi är naturligtvis beredda att ompröva vårt beslut om det tillkommit nya omständigheter eller om vi missförstått varandra. 

Läs mer om hur du kan överklaga ett beslut