Vi söker en kundvärd/växeltelefonist

Vill du vara med och tillsammans med oss bidra till ett tryggare Västerbotten? Vårt kundlöfte är att finnas nära våra kunder och ge en kundupplevelse i världsklass. Om du inspireras och motiveras av våra tre värdeord; nära, tillsammans och engagerade så kommer du att trivas bra hos oss!

Om jobbet:

Som kundvärd och växeltelefonist är ditt viktigaste uppdrag att möta alla våra kunder med hög servicekänsla, lyhördhet, ett varmt leende och en välkomnande röst. Som affärsservicemedarbetare har du ett varierande arbete där rollen innefattar arbete i både kundmottagning och växel.

Vem är du?

För att trivas i rollen som kundvärd och växeltelefonist är du serviceriktad, glad och positiv. Att ha kontakt med människor är något du trivs med och du har ett förtroendeingivande sätt som får både kunder och kollegor att känna sig bekväma.

Vi söker dig som har relevant gymnasieexamen samt erfarenhet av serviceyrke där kundmötet stått i fokus. Då vi dagligen kommunicerar med kunder och kollegor, ser vi även att du har goda språkkunskaper i svenska och engelska i både i tal och skrift.

Läs mer och ansök här

Tjänsten är ett vikariat fram till och med 2024-05-01

Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka din ansökan snarast, dock senast den 14 maj.

Se alla nyheter