Vi söker en regressadministratör

Vill du vara med och tillsammans med oss bidra till ett tryggare Västerbotten? Vårt kundlöfte är att finnas nära våra kunder och ge en kundupplevelse i världsklass. Om du inspireras och motiveras av våra tre värdeord; nära, tillsammans och engagerade så kommer du att trivas bra hos oss!

Som regressadministratör arbetar du med att rikta återkrav på utbetald försäkringsersättning gentemot rätt betalningsskyldig. Du kommer i huvudsak att handlägga återkrav mot kortutgivare och Försäkringskassan till följd av reseskador. Efterhand kommer du även att erbjudas möjlighet att handlägga mer komplicerade ärenden och utvecklas i rollen.

Vem är du?

För att trivas med arbetet behöver du tycka om att arbeta självständigt. Du bör ha lätt för att fatta beslut samt ett förhållningssätt som vilar på affärsmässiga grunder.  Du är duktig på att uttrycka dig väl i tal och skrift. Som person är du utåtriktad och kreativ och tycker om att dela med dig av dina erfarenheter och utvecklas tillsammans med gruppen.

Vi söker dig som har en för rollen passande utbildning, till exempel inom juridik, eller har erfarenhet av liknande arbete.

Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka din ansökan snarast, och senast den 4 maj.

Läs mer och ansök om tjänsten här

Länsförsäkringar Västerbotten är ett lokalt och kundägt bolag med Västerbotten som enda marknad. Vår filosofi är enkel - vi ägs av våra kunder och vi vill finnas nära dem och förstå deras behov. Vi erbjuder ekonomisk trygghet med tjänster kring bank, försäkring och fastighetsförmedling under ett och samma tak. Våra kontor finns i Umeå, Skellefteå och Lycksele, vi har 150 000 kunder och drygt 230 medarbetare. Vår vision är att tillsammans skapa en trygg framtid i Västerbotten. Tillsammans med våra kollegor i de övriga 22 länsförsäkringsbolagen bildar vi en rikstäckande bolagsgrupp med ett av Sveriges starkaste varumärken.

Se alla nyheter