Nu söker vi en skadereglerare

Vill du vara med och skapa ett tryggare Västerbotten? Vårt fokus är att finnas nära våra kunder och du blir en del av en inkluderande kultur som bygger på våra tre värdeord, Nära, Engagerade och Tillsammans.

Vi söker nu en skadereglerare till vårt kontor i Umeå. Tjänsten är ett vikariat till och med den 31 mars 2024.

Om jobbet

I arbetsuppgifterna som skadereglerare ingår främst att reglera skador inom lös egendom, reseskador samt att arbeta med skadedjursservice. Du kommer att ha kontakt med många kunder, de flesta via mejl och telefon men även en del vid personliga möten på våra kontor.

Vem är du?

För att lyckas i rollen vill vi att du har en genuin och utvecklad känsla för kundbemötande tillsammans med en stark drivkraft och ett effektivt arbetssätt. Vi tror att du har erfarenhet av arbete som skadereglerare eller arbete inom kundservice. Du har lätt för att kommunicera både i tal och i skrift. Stor vikt läggs vid din personlighet, inställning och attityd.

Läs mer och ansök här

Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka din ansökan snarast, dock senast den 2023-04-04.

 

Länsförsäkringar Västerbotten är ett lokalt och kundägt bolag med Västerbotten som enda marknad. Vår filosofi är enkel - vi ägs av våra kunder och vi vill finnas nära dem och förstå deras behov. Vi erbjuder ekonomisk trygghet med tjänster kring bank, försäkring och fastighetsförmedling under ett och samma tak. Våra kontor finns i Umeå, Skellefteå och Lycksele, vi har 150 000 kunder och drygt 230 medarbetare. Vår vision är att tillsammans skapa en trygg framtid i Västerbotten. Tillsammans med våra kollegor i de övriga 22 länsförsäkringsbolagen bildar vi en rikstäckande bolagsgrupp med ett av Sveriges starkaste varumärken.

Se alla nyheter