Vi söker en skadereglerare till fordonsskador

Nu söker vi dig som vill arbeta som skadereglerare hos oss. Vi tänker långsiktigt med våra rekryteringar, och jobbet innebär ett ständigt lärande. Inom teamet hjälps vi åt och bollar våra ärenden med varandra för att komma fram till bästa möjliga beslut.

Är du nyfiken på vad jobbet som skadereglerare innebär är detta ett utmärkt tillfälle att testa på vår värld och vi hoppas att detta ska vara startskottet på din yrkesresa hos oss!

Om jobbet:

Som skadereglerare har du ett utåtriktat arbete med uppgift att hjälpa våra kunder i Västerbotten som råkat ut för en fordonsskada. Du tar emot skadeanmälningar på telefon, via digitala kanaler och genom personliga möten på våra kontor. Därefter hjälper du kunden att få skadan åtgärdad inom ramen för försäkringsvillkor och gällande lagstiftning. Arbetet innebär mycket kundkontakt, men även kontakt med andra samarbetspartners och externa aktörer.

Om dig:

Vi söker dig som älskar kundmötet och brinner för en positiv kundupplevelse. Du har lätt att kommunicera med andra människor, i såväl tal som skrift, och bemöter kunden på ett professionellt och positivt sätt. Vi tror också att du har en naturlig fallenhet för kommunikation och service, och att du kan fatta beslut och agera på ett positivt och kundvänligt sätt. Du bör trivas i en miljö där tempot tidvis kan vara är högt.

Urval och intervjuer sker löpande - välkommen med din ansökan redan idag eller senast den 21 november.

Läs mer och ansök om jobbet här

Se alla nyheter