Vi söker en bankrådgivare till vår företagsbank

Nu söker vi en kundansvarig bankrådgivare till vår företagsavdelning. Du kommer att arbeta med kvalificerad rådgivning, finansiering och försäljning till företagskunder.

Vill du vara med och tillsammans med oss bidra till ett tryggare Västerbotten? Om du inspireras och motiveras av våra tre värdeord; nära, engagerade och tillsammans så kommer du att trivas bra hos oss!

Länsförsäkringar Västerbotten erbjuder ekonomisk trygghet inom bank, pension och försäkring. Vi är stolta över att vara kundägda och erbjuder god service och hög tillgänglighet för våra kunder.

Om jobbet

Vi söker dig som vill arbeta som kundansvarig med kvalificerad rådgivning, finansiering och försäljning till företagskunder. För oss är det lokala centralt, och vårt hjärta klappar därför lite extra för länets företagare. Tillsammans med dina kollegor från liv- och sakförsäkring kommer du att hjälpa befintliga och nya kunder.

Vem är du?

Som person är du säljande med kundens bästa i fokus. Du motiveras och drivs av ett självständigt arbete med tydliga mål. Hög kvalitet är viktigt för dig, du har bra ordningssinne och ansvarskänsla samt lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Du kommer att ingå i en grupp med flera bankrådgivare inom Företag & Lantbruk.

Vi ser gärna att du har ekonomutbildning på högskolenivå  eller motsvarande kompetens.

Läs mer och ansök om tjänsten här

Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka din ansökan snarast, dock senast den 13 november.

Se alla nyheter