Medarbetare sökes till fordonsskador - Länsförsäkringar

Med en marknadsandel på drygt 60 % av alla motorfordon i Västerbotten behöver vi stärka upp vårt team inom skadereglering av fordonsskador. Vi söker nu både en innetekniker och en besiktningsman till kontoret i Umeå.

Om jobbet:

Som tekniker/besiktningsman fyller du en viktig funktion, och har som främsta uppgift att hjälpa våra skadedrabbade kunder att få sitt fordon reparerat.

Arbetet innefattar löpande kontakt med både kunder och verkstäder främst via telefon och e-post. Du kommer till stor del att arbeta administrativt med att granska och svara på kalkyler som våra samarbetspartner skickar till oss, men du kommer också att värdera fordon som inte går att reparera och komma överens om inlösen med kunden.

Som besiktningsman innefattar arbetet även besiktningar av fordon ute hos våra kunder och samarbetspartners.

Vem är du?

Kontakten med våra kunder och samarbetspartners är viktiga för oss och det är en stor del av vår vardag. Därför söker vi dig som har lätt för att hantera människor och tycker att det är roligt. Ett bra bemötande och god service är viktigt för oss.

Du arbetar bra självständigt men trivs lika bra i gruppen där du gärna är med och bidrar till hela teamets leverans. Problemlösning är en del av din vardag och du bidrar gärna med nya tankesätt och lösningar.

Läs mer och ansök om tjänsten/tjänsterna här

Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka din ansökan snarast, dock senast den 14 augusti.

Se alla nyheter