Vi söker bankrådgivare till Umeå och Skellefteå

Nu söker vi bankrådgivare till kontoren i Umeå och Skellefteå. Vill du vara med och tillsammans med oss bidra till ett tryggare Västerbotten? Vårt kundlöfte är att finnas nära våra kunder och ge en kundupplevelse i världsklass. Om du inspireras och motiveras av våra tre värdeord; nära, tillsammans och engagerade så kommer du att trivas bra hos oss!

Om jobbet

Som bankrådgivare kommer du att arbeta med service och rådgivning till våra befintliga och blivande kunder. Du möter kunderna genom spontanbesök, telefonsamtal, bokade möten och digitala kanaler. I rollen har du ansvar för hela kundens engagemang och arbetar med utbudet av våra tjänster inom låna, spara, trygghet och betala.

Vem är du?

Vi söker dig som har ett stort intresse för personliga möten och tycker om att skapa och upprätthålla förtroendefulla kontakter med människor i din omgivning. Du är lyhörd, engagerad och lösningsorienterad, har hög serviceförmåga och trivs att arbeta såväl i team som självständigt. Digitalisering och teknikutveckling ställer allt högre krav på flexibilitet och det är viktigt att du har förståelse och eget intresse för den utveckling som sker.

Vi ser gärna att du har ekonomisk utbildningsbakgrund eller annan relevant erfarenhet. Swedseclicensiering är meriterande.

Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka din ansökan snarast, dock senast den 15 maj.

Läs mer och ansök om tjänsten i Umeå

Läs mer och ansök om tjänsten i Skellefteå

 

Se alla nyheter