Vi rekryterar en IT-tekniker till kontoret i Umeå

Vill du vara med och skapa ett tryggare Västerbotten? Nu söker vi en IT-tekniker till vår IT-enhet i Umeå.

Om jobbet:

Dina arbetsuppgifter kommer bestå av support och felsökning av våra slutanvändares IT-problem. Du arbetar även med installationer, hårdvaruhantering, beställningar, användarbehörigheter samt generella IT- och telefonitekniska frågor inom bolaget. 

Vem är du?

Vi ser gärna att du har en IT-utbildning på akademisk nivå och har du dessutom genomgått relevanta tekniska vidareutbildningar är det ett plus. Erfarenheter och kunskaper av Windows Server, AD användaradministration, skrivarhantering och nätverk är meriterande.

Vi tror att du är utåtriktad, nyfiken, har god initiativförmåga och tycker om att arbeta med människor och teknik. Andra personliga egenskaper är noggrannhet, analytisk förmåga samt förmåga att förstå verksamhetens krav och behov.

Välkommen med din ansökan senast den 7 december!

Läs mer och ansök om tjänsten här

 

Länsförsäkringar Västerbotten är ett lokalt och kundägt bolag med Västerbotten som enda marknad. Vår filosofi är enkel - vi ägs av våra kunder och vi vill finnas nära dem och förstå deras behov. Vi erbjuder ekonomisk trygghet med tjänster kring bank, försäkring och fastighetsförmedling under ett och samma tak. Våra kontor finns i Umeå, Skellefteå och Lycksele, vi har 148 000 kunder och drygt 200 medarbetare. Vår vision är att tillsammans skapa en trygg framtid i Västerbotten. Tillsammans med våra kollegor i de övriga 22 länsförsäkringsbolagen bildar vi en rikstäckande bolagsgrupp med ett av Sveriges starkaste varumärken.

Se alla nyheter