Vi söker en försäkringsrådgivare till företagsmotor

Vi söker dig som vill arbeta med utåtriktad försäljning och rådgivning till länets transportföretag.

Som försäkringsrådgivare arbetar du med rådgivning och försäljning till länets företag i huvudsak med inriktning på transportföretag. Vi söker dig med god kännedom och ett stort kontaktnät inom transportsektorn, yrkestrafik och/eller entreprenadbranschen. Det är också meriterande om du har erfarenheter från försäkringsbranschen och kunskaper om företagsmotorförsäkring.

Du är en självständig, noggrann och målinriktad person med stark drivkraft som har hög social kompetens och kan skapa goda långvariga relationer med såväl kunder som arbetskollegor.

Urval och intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag! Sista ansökningsdag är den 31 oktober.

Läs mer om tjänsten här

 

Länsförsäkringar Västerbotten är ett lokalt och kundägt bolag med Västerbotten som enda marknad. Vår filosofi är enkel - vi ägs av våra kunder och vi vill finnas nära dem och förstå deras behov. Vi erbjuder ekonomisk trygghet med tjänster kring bank, försäkring och fastighetsförmedling under ett och samma tak. Våra kontor finns i Umeå, Skellefteå och Lycksele, vi har 148 000 kunder och drygt 200 medarbetare. Vår vision är att tillsammans skapa en trygg framtid i Västerbotten. Tillsammans med våra kollegor i de övriga 22 länsförsäkringsbolagen bildar vi en rikstäckande bolagsgrupp med ett av Sveriges starkaste varumärken.

Se alla nyheter