Din Sida - vår kundtidning

Din Sida är Länsförsäkringar Västerbottens kundtidning, en tidning för oss som älskar Västerbotten! Vi vill berätta om vad som händer i länet, och om människorna som lever, bor och verkar här. Vi bjuder på reportage om intressanta människor, eldsjälar, små och stora guldkorn, aktuellt från länet, din hälsa, lokalproducerad och hållbar mat och självklart vårt populära korsord. Vi samlar också en del aktuell information kring våra bank- och försäkringstjänster, och lämnar skadeförebyggande tips och råd.

Kundtidningen skickas till alla våra kunder, men vi begränsar tidningen till ett ex per hushåll. Saknar du tidningen? Kom förbi något av våra kontor eller mejla oss så skickar vi tidningen till dig.

Ur senaste numret:

Läs om vårt samarbete med Kvinnojouren i Umeå, som erbjuder trygghet när hemmet inte gör det. Vi bjuder också på ett reportage från Latitud 64, Skellefteåföretaget som omsatte 120 miljoner förra året – på discgolfutrustning. Vilda kocken Erik Brännström slår ett slag för matlagning utomhus och vår skadedjurstekniker Ulf tipsar om hur du undviker att drabbas av skadedjur. Vi tipsar också om västerbottniska guldkorn och mycket, mycket annat.

Trevlig läsning!

Läs tidningen online:

Tidigare nummer:

2020

2019

2018