Din Sida - vår kundtidning

Din Sida är Länsförsäkringar Västerbottens kundtidning, en tidning för oss som älskar Västerbotten! Vi vill berätta om vad som händer i länet, och om människorna som lever, bor och verkar här. Vi bjuder på reportage om intressanta människor, eldsjälar, små och stora guldkorn, aktuellt från länet, din hälsa, lokalproducerad och hållbar mat och självklart vårt populära korsord. Vi samlar också en del aktuell information kring våra bank- och försäkringstjänster, och lämnar skadeförebyggande tips och råd.

Kundtidningen skickas till alla våra kunder, men vi begränsar tidningen till ett ex per hushåll. Saknar du tidningen? Kom förbi något av våra kontor eller mejla oss så skickar vi tidningen till dig.

Ur senaste numret:

I vårens/sommarens nummer kan du läsa om vårt samarbete med Rädda Barnen och deras viktiga arbete för en trygg idrottsmiljö. Vi bjuder också på ett reportage från den lilla byn Springliden utanför Malå, en spirande by med riktig byagemenskap. Plus västerbottniska guldkorn, vandringsleder, alkoholfri öl, korsord och tips till dig som går i renoveringstankar.

Trevlig läsning!

Läs tidningen online:

 

Tidigare nummer:

2019

2018