Din Sida - vår kundtidning

Din Sida är Länsförsäkringar Västerbottens kundtidning, en tidning för oss som älskar Västerbotten! Vi vill berätta om vad som händer i länet, och om människorna som lever, bor och verkar här. Vi bjuder på reportage om intressanta människor, eldsjälar, små och stora guldkorn, aktuellt från länet, din hälsa, lokalproducerad och hållbar mat och självklart vårt populära korsord. Vi samlar också en del aktuell information kring våra bank- och försäkringstjänster, och lämnar skadeförebyggande tips och råd.

Kundtidningen skickas till alla våra kunder, men vi begränsar tidningen till ett ex per hushåll. Saknar du tidningen? Kom förbi något av våra kontor eller mejla oss så skickar vi tidningen till dig.

Ur senaste numret:

I vinterns nummer får du bland annat ett reportage från nya kulturhuset Sara i Skellefteå. Vi skriver också om den ideella föreningen Mind som driver Självmordslinjen. Deras huvuduppdrag är att finnas, lyssna och förmedla hopp till de som ringer in eller skriver på chatten. Vår bankrådgivare Stina berättar mer om hur du skyddar dig från internetbedrägerier och Emma berättar om sin barndomsdeöm - att driva egen getfarm. Vi tipsar också om västerbottniska guldkorn och mycket, mycket annat.

Trevlig läsning!

Läs tidningen online:

Tidigare nummer:

2021

2020

2019

2018