Din Sida - vår kundtidning

Din Sida är Länsförsäkringar Västerbottens kundtidning, en tidning för oss som älskar Västerbotten! Vi vill berätta om vad som händer i länet, och om människorna som lever, bor och verkar här. Vi bjuder på reportage om intressanta människor, eldsjälar, små och stora guldkorn, aktuellt från länet, din hälsa, lokalproducerad och hållbar mat och självklart vårt populära korsord. Vi samlar också en del aktuell information kring våra bank- och försäkringstjänster, och lämnar skadeförebyggande tips och råd.

Din Sida - vår kundtidning

Kundtidningen skickas till alla våra kunder, men vi begränsar tidningen till ett ex per hushåll. Saknar du tidningen? Kom förbi något av våra kontor eller mejla oss så skickar vi tidningen till dig.

Ur senaste numret:

Läs om vårt samarbete med Missing People, som inte slutar leta förrän anhöriga säger stopp. Vi bjuder också på ett reportage från Granö, den lilla byn mellan Umeå och Lycksele som blomstrat upp och numera är ett besöksmål som lockar gäster från hela världen. Vår skadeförebyggare Ewa svarar på frågor om cykelregler och vi har besökt SCA Arena i Obbola utanför Umeå – ett mecka för cyklister och ett populärt utflyktsmål för många barnfamiljer. Vi tipsar också om västerbottniska guldkorn och mycket, mycket annat.

Trevlig läsning!

Läs tidningen online:

Tidigare nummer:

2021

2020

2019

2018