Din Sida - vår kundtidning

Din Sida är Länsförsäkringar Västerbottens kundtidning, en tidning för oss som älskar Västerbotten! Vi vill berätta om vad som händer i länet, och om människorna som lever, bor och verkar här. Vi bjuder på reportage om intressanta människor, eldsjälar, små och stora guldkorn, aktuellt från länet, din hälsa, lokalproducerad och hållbar mat och självklart vårt populära korsord. Vi samlar också en del aktuell information kring våra bank- och försäkringstjänster, och lämnar skadeförebyggande tips och råd.

Kundtidningen skickas till alla våra kunder, men vi begränsar tidningen till ett ex per hushåll. Saknar du tidningen? Kom förbi något av våra kontor eller mejla oss så skickar vi tidningen till dig.

Ur senaste numret:

Läs om vårt samarbete med UngHästen och deras viktiga arbete kring psykisk ohälsa hos barn och unga. Eller följ med in i retrodrömmen hemma hos vintageprofilen Josefin Holmgren, mer känd som @josefinfint. Vi berättar också om hur våra medarbetare fått ställa om till hemmaträning när vår stora hälsosatsning fick göra omtag i spåren av pandemin. Vi tipsar om västerbottniska guldkorn, hur du möter oss online och mycket, mycket annat.

Trevlig läsning!

Läs tidningen online:

 

Tidigare nummer:

2020

2019

2018