Din Sida - vår kundtidning

Din Sida är Länsförsäkringar Västerbottens kundtidning, en tidning för oss som älskar Västerbotten! Vi vill berätta om vad som händer i länet, och om människorna som lever, bor och verkar här. Vi bjuder på reportage om intressanta människor, eldsjälar, små och stora guldkorn, aktuellt från länet, din hälsa, lokalproducerad och hållbar mat och självklart vårt populära korsord.

Vi samlar också en del aktuell information kring våra bank- och försäkringstjänster, och lämnar skadeförebyggande tips och råd.

Kundtidningen skickas till alla våra kunder, men vi begränsar tidningen till ett ex per hushåll. Saknar du tidningen? Kom förbi något av våra kontor eller mejla oss så skickar vi tidningen till dig.

Ur senaste numret:

I höstens/vinterns nummer berättar vi bland annat om kafferostaren Budha Sutedja som vågade tro på sin dröm om ett kafferosteri och kafé i Lycksele. Och som blivit en riktig stjärna på kaffehimlen! Vi har träffat Johanna Kangas som lämnade livet som akutsköterska i Uppsala för lugnet i fjällen - och arbetet som deltidsbrandman i Storuman. Hur har hon det på jobbet? Du kan också läsa om vår nye vd Göran Karmehag, som gärna kopplar av från jobbet i sin kajak. Och mycket, mycket annat. Trevlig läsning!

Tyck till om tidningen!