Huvudkontoret i Karlstad flyttar till tillfälliga lokaler

Under 2022 ska vårt huvudkontor på Köpmannagatan 2A i Karlstad totalrenoveras. Från och med 13 januari finns vi därför på Bogsprötsgatan 20.

– Målsättningen med renoveringen är att samla både bank och försäkring under ett och samma tak och på så vis göra det ännu enklare och smidigare att både vara anställd och kund hos oss, säger Ulrika Obstfelder Peterson, vd för Länsförsäkringar Värmland.

Renoveringen förväntas pågå fram till december 2022 och under tiden flyttar alla medarbetare på huvudkontoret till Bogsprötsgatan 20 i Karlstad, cirka 500 meter öster ut från huvudkontoret.

– Det har i princip inte gjorts något med fastigheten sedan den byggdes för cirka 30 år sedan. Samtidigt växer vi och vårt arbetssätt har förändrats mycket genom åren. Vi vill skapa framtidens arbetsplats och i den säkerställa alla krav på säkerhet, sekretess och teknik. Att vi också får in bank och försäkring under samma tak gör att vi sammantaget hoppas skapa den bästa kund- och medarbetarupplevelsen som är möjlig, säger Ulrika Obstfelder Peterson.

bogsprötsgatan20.jpg

Det tillfälliga kontoret ligger cirka 500 meter från vårt befintliga huvudkontor. Här finns även kundparkering.

Det är enbart huvudkontoret som byter adress

Banken i Karlstad, som i dag har sina lokaler på Drottninggatan, blir kvar i samma lokaler fram till inflyttningen av de nyrenoverade kontoret i slutet av 2022. Även våra kontor i Arvika och Sunne finns kvar på ordinarie adresser.

Kontakta oss gärna digitalt eller på telefon

Om ditt ärende går att lösa digitalt eller via telefon uppskattar vi om du gör det – på så vis kan vi tillsammans hjälpas åt att minska smittspridningen av covid-19.

Du kan till exempel:

  • Ladda ner vår App och skicka ett meddelande till oss där.
  • Logga in på Mina sidor och skicka ett meddelande.
  • Ringa till oss på 054-775 15 00.

Se alla nyheter