Är du vår nya privatrådgivare i Arvika?

Drivs du av kundkontakter, affärer och att uppnå dina mål? Levererar du hög kvalitet både när du arbetar i grupp och på egen hand? Då är du kanske vår nya privatrådgivare bank på vårt kontor i Arvika.

I rollen som privatrådgivare hittar du lösningar som hjälper våra kunder, förenklar deras vardag och deras ekonomiska framtid. Du träffar våra kunder och ger dem råd inom betala, spara, försäkra och låna. Du arbetar med bokade rådgivningsmöten både fysiska, via telefon samt digitala där fokus ligger på att ta hand om kundernas behov.

Vem är du?

Du är en noggrann person som tänker affärsmässigt och har såväl kundens som Länsförsäkringars bästa för ögonen. Kunderna upplever dig som förtroendeingivande och du är en god lyssnare som är duktig på att identifiera kundens behov och utifrån det kunna säkerställa att kunden får den hjälp och stöd som är aktuellt. Du har ett eget driv och en stark säljkraft. Du brinner för kundmöten och ser fördelar med digitaliseringen och allt vad det framtida kundmötet kan innebära. Du tvekar inte att vara proaktiv och arbeta med uppsökande kundaktiviteter.

Här kan du läsa mer om tjänsten och ansöka.

Sista ansökningsdag är 29 februari.

Hos oss på Länsförsäkringar Värmland är våra kunder också våra ägare och uppdragsgivare vilket skapar stolthet och skiljer oss från andra banker och försäkringsbolag. För oss är det självklart att vara lösningsorienterade och arbeta tillsammans, för kundens och bolagets bästa. Vi är också övertygade om att vi når Sveriges bästa kundmöte genom att våra medarbetare trivs och är engagerade.

Se alla nyheter