Erbjudande: Trygghetsbesikting på köpet

Teckna villahemförsäkring och få en kostnadsfri trygghetsbesiktning av ditt hem (värde 2 050 kronor).

Få koll på skaderiskerna i ditt hem

Vi vill att du ska känna dig så trygg som möjligt i ditt hem. Just nu erbjuder vi dig som tecknar en villahemförsäkring en Trygghetsbesiktning för att minska risken för vattenskador, bränder och inbrott i ditt hem.

Vi hjälper dig att kontrollera vattenanslutningar och golvbrunnar i kök och våtrum. Vi inspekterar brandvarnarnas placering och funktion, säkerställer så att det finns brandfilt och brandvarnare i hemmet samt ser över ditt inbrottsskydd. Helt kostnadsfritt.

Trygghetsbesiktningen sker på vardagar under kontorstid och tar i genomsnitt cirka en timme. Under tiden får du en diagnos över hur läget är i ditt hem samt många råd och tips.

Om erbjudandet:

Erbjudandet gäller när du nytecknar villahemförsäkring under perioden 9-30 september. Uppge "Trygghetsbesiktning" när du ringer in på 054-775 15 00 och tecknar försäkring. Det är vår samarbetspartner Probacos besiktningsmän som kommer hem till dig och gör trygghetsbesiktningen. Probaco kontaktar dig för  att boka en tid.

Teckna i dag även om du har försäkring i annat bolag, det spelar ingen roll om din nuvarande försäkring har förfallodag efter 30 september, vi hjälper dig!

Köp villaförsäkring

Du som tecknar direkt här på hemsidan kommer att bli kontaktad av oss angående trygghetsbesiktningen.

 

Se alla nyheter