Är du vår nya kollega?

Du är den som hjälper och stöttar kunden att få ordning på sin fastighet efter att värmepumpen havererat eller när vattnet har forsat ur ett läckande rör och orsakat fuktskador. Nu söker vi en innetekniker till vår byggskadegrupp.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att ta emot skadeanmälan, fastställa orsaken till och omfattningen av skadan samt tydligt och hjälpsamt informera om och hur försäkringen gäller. Vidare bedömer du kostnaden samt fastställer vilken ersättning som ska betalas ut. Till din hjälp har du dina kollegor i gruppen som alltid stöttar och hjälper dig. 

För att lyckas i rollen behöver du ha ett strukturerat och systematiskt arbetssätt och ett eget driv. Du förstår värdet av att ett bra samarbete med andra inom bolaget för att åstadkomma goda resultat. 

Intresserad?

Här kan du läsa mer om tjänsten. Välkommen med din ansökan senast 11 augusti.

Hos oss på Länsförsäkringar Värmland är våra kunder också våra ägare och uppdragsgivare vilket skapar stolthet och skiljer oss från andra banker och försäkringsbolag. För oss är det självklart att vara lösningsorienterade och arbeta tillsammans, för kundens och bolagets bästa. Vi är också övertygade om att vi når Sveriges bästa kundmöte genom att våra medarbetare trivs och är engagerade

Se alla nyheter