Kampanjpris på DNA-märkning

Just nu kan du som är kund hos oss köpa ett DNA-märkningspaket till kampanjpriset 150 kronor (ordinarie pris 499 kronor). DNA-märkningen penslas på dina värdesaker och kan på så sätt kopplas till dig om de blir stulna

Varje dygn drabbas mer än 50 svenska hushåll av inbrott. Lokala brottsförebyggande projekt med DNA-märkning visar att inbrotten minskat med mer än 35 % när förmålen är DNA-märkta.

Unik märkning

Varje paket med DNA-märkning innehåller en unik syntetisk kod som registreras i en databas. Polisen använder UV-lampor för att detektera märkningen och kan via en kostnadsfri analys få fram koden och spåra de märkta objekten tillbaka till dig. DNA-märkningen kan penslas på t.ex. cyklar, båtmotorer, hästsadlar, telefoner, datorer med mera.

Kriminella undviker märkta föremål eftersom de riskerar att kunna knytas till inbrottet. Därför är det viktigt att sätta upp de medföljande varningsdekalerna.

Köp på våra kontor

Passa på att köpa ett DNA-märkningspaket på något av våra kontor i Arvika, Karlstad eller Sunne till kampanjpriset 150 kr (ordinarie pris 499 kronor).

Se alla nyheter