Välkommen på kretsmöte med fullmäktigeval

Har du en sakförsäkring i Länsförsäkringar Värmland och bor i Karlstad/Hammarö/Kil/ Forshaga eller Säffle/Grums/Årjäng? Bra, då är du delägare och därmed välkommen till våra kretsmöten med fullmäktigeval.

Var med och påverka

Länsförsäkringar Värmland ägs av sina kunder. Det betyder att vi har ett fullmäktige högst upp i vår organisation. Där sitter 60 vanliga kunder som är med och påverkar företagets framtid. För vem kan bättre förstå dig och din vardag än du själv, din granne, eller kollega?

Vem vill du ska representera dig i fullmäktige?

Det är under kretsmötets val som du som kund och delägare kan engagera dig och påverka bolagets framtid. Genom valet har du direkt inflytande över verksamheten när du väljer vilka lokala representanter som ska sitta med i vår fullmäktige.

Det finns två sätt att nominera en kandidat. Det första är att valberedningen tar fram ett förslag, och det andra är att våra kunder i kretsen nominerar sig själv eller någon annan. Du nominerar genom att skicka uppgifter om personen till vd-assistent Stina Palm på stina.palm@LFvarmland.se eller på telefon 054-775 15 33. Sista dagen för nominering är den 1 oktober.

 Möte med fullmäktigeval


 I höst är det val i två av våra sex kretsar. Välkommen på delägarmöte med fullmäktigeval för våra sakförsäkringskunder i:

Vi bjuder på kaffe/te och smörgås från klockan 17.15.

Anmälan

Anmäl dig senast den 12 oktober till stina.palm@LFvarmland.se eller ring 054-775 15 33.

Se alla nyheter