Årets matentreprenör i Värmland

Årets matentreprenör i Värmland

Värmland bjuder på fantastiska resurser i såväl naturen som människorna som bor här. Våra lokala livsmedelsproducenter och matentreprenörer är ett utmärkt exempel på vad som uppnås när dessa resurser förenas. För att lyfta länets matproducenter stiftade Länsförsäkringar Värmland tillsammans med LRF Konsult 2016 priset Årets matentreprenör i Värmland.

–  Som värmländskt bolag vill vi på olika sätt uppmuntra lokalt entreprenörskap och hållbarhet. Detta är en av dem, säger Ulrika Obstfelder Peterson, vd Länsförsäkringar Värmland.   

Känner du Årets matentreprenör i Värmland 2019?

Thorill Pettersson tilldelas priset Årets matentreprenör i Värmland 2018. Hon fick priset för restaurang Thorills, som hon framgångsrikt bedriver i den egna bostaden. Den 10 juli öppnade nomineringen til Årets matentreperenör i Värmland 2019. Passar du eller någon du känner in på tävlingskriterierna nedan? Nominera i formuläret längre ner på denna sida senast 15 september.

Tävlingskriterier

Den nominerade ska vara en entreprenör, organisation eller ett företag som hållbart och framgångsrikt har tillverkat, producerat eller marknadsfört lokal mat i Värmland. Vinnaren utses av en jury bestående av representanter från Länsförsäkringar Värmland och LRF Konsult. Juryns beslut kan inte överklagas.

 

Jag nominerar följande aktör till Årets matentreprenör i Värmland 2019

 

Jag som nominerar

Årets matentreprenör i Värmland

  • 2016: Knut Lillienau och Christina Jonsson, Grön Ko
  • 2017: Bibbi Kringlund, Kulinarika - Mat &Vinbyrån
  • 2018: Thorill Pettersson, restaurang Thorills
  • 2019: