Stöldmärkning med DNA från Smartwater

Bild på stöldmärkningspaketet Smartwater MärkDNA Privat Small

Stöldmärkning med DNA från Smartwater

Stöldskyddsmärkningen Smartwater MärkDNA penslas på dina värdesaker och kan på så sätt kopplas till dig om de blir stulna. Som kund i Länsförsäkringar Värmland kan du köpa Smartwater MärkDNA till rabatterat pris.

SmartWater MärkDNA är en den nya generationen Stöldskyddsmärkning som avskräcker mot inbrott och stöld. Stöldmärkningen appliceras enkelt på stöldbegärliga objekt med pensel.

Ta del av erbjudandet

Du kan köpa Smartwater MärkDNA Privat Small i Länsförsäkringar Värmlands kontorsshop för endast 300 kr (ord.pris 699 kr). Gäller så långt lagret räcker. 

Vill du hellre köpa online så kan du även handla direkt på Eurosafes webbshop SmartWater MärkDNA Privat/Small med 15 % procent rabatt. Välj produkten och anger rabattkod: LFVARMLAND i kassan.

Till Eurosafes webbshop

Så här fungerar SmartWater

  • Stöldmärk ditt objekt genom att pensla på SmartWater på flera olika positioner.
  • Sätt upp SmartWaters avskräckande dekaler tydligt på objekt samt fasad.
  • Registrera er Stöldskyddsmärkning via blankett eller via internet.

Alla typer av objekt kan stöldmärkas och SmartWaters internationella databas ger en koppling mellan dig och dina märkta objekt. Stöldskyddsmärkningen är i princip osynlig och extremt svår att ta bort.

Dina märkta värdeobjekt blir mindre attraktiva för de kriminella eftersom de via din unika kod kan kopplas till ett brott. SmartWaters avskräckande dekaler och skyltar appliceras på objekten och fastigheten för att uppmärksamma de kriminella om risken. SmartWater skapar en tryggare tillvaro för hushåll och företag.

Titta gärna på filmen om hur DNA-märkning fungerar