Fototävling– Vinn presentkort på Bergvik köpcentrum i Karlstad

Fototävling– Vinn presentkort på Bergvik köpcentrum i Karlstad

Vi älskar Värmland– av många anledningar! Närheten till vacker natur, alla sjöar, citylivet, tillväxten och alla goa värmlänningar, är bara några av anledningarna. Vad är din värmländska sommarpärla? Dela din sommarpärla på Instagram och tävla om ett presentkort på Bergvik köpcentrum till ett värde av 5 000 kronor.

Så tävlar du

I 175 år har vi försett värmlänningar med närproducerad trygghet, att vi älskar Värmland och allt vad det innebär är kanske därför ingen överraskning. Närheten till vacker natur, alla sjöar och pulsen från citylivet är svårslaget. Hur ser ditt värmländska smultronställe ut?  Det kan vara i princip vad som helst, allt från lanstället eller badplatsen du gärna besöker på sommaren. Lägg upp bilden på Instagram och tagga #lansforsakringarvarmland175 och @lansforsakringarvarmland. Skriv vad bilden föreställer och varför just den platsen är ditt smultrontälle.

1:a pris: Presentkort Bergvik köpcentrum i Karlstad på 5 000 kronor .
2:a och 3:e pris: Jublileumserbjudande (1 brandfilt, 1 brandvarnare, 1 vattenlarm och en laddningstimer).

OBSERVERA: För att kunna delta i tävlingen måste du vara över 18 år och ha ett öppet/offentligt Instagramkonto så att din bild syns. Har du inte ett Instagramkonto? Välkommen att mejla ditt bidrag till kommunikation@LFvarmland.se. Du kan tävla med obegränsat antal bilder under till och med den 15 juli 2018. 

Tävlingsregler

Det vinnande bidraget utses av en jury bestående av representanter från Länsförsäkringar Värmland. Juryns beslut kan inte överklagas. Vinnaren kontaktas via Instagram alternativt mejl och presenteras på facebook.com/lansforsakringarvarmland samt instagram.com/lansforsakringarvarmland under vecka 30. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinsten kan inte lösas in mot kontanter.

Genom att ladda upp din bild och tagga #lansforsakringarvarmland175 och @lansforsakringarvarmland godkänner du ditt deltagande i tävlingen, dessa tävlingsvillkor samt Instagrams användarvillkor. Genom detta intygar du också att du själv har tagit bilden. Anställda hos Länsförsäkringar Värmland får inte delta i tävlingen.

Länsförsäkringar Värmland har rätt att publicera valda bilder från tävlingen på facebook.com/lfvarmland och på instagram.com/lfvarmland.Vi reserverar oss för eventuella ändringar av tävlingsvillkor, skrivfel och för tekniska fel eller förlorad funktion där problemet ligger hos annan leverantör, tex. hos Instagram.
Tävlingen ordnas av Länsförsäkringar Värmland och är inte sponsrad, rekommenderad, administrerad eller associerad med Instagram.