60 miljoner till våra kunder – få återbäringen direkt på ditt konto

Vi ägs av våra kunder och vet att närhet skapar trygghet, tillit och trivsel. Därför finns vi bara i Värmland. När det går bra för oss vill vi dessutom ge återbäring. Det är ganska enkelt. Är du rädd om dig och dina saker, samtidigt som vi är rädda om dina pengar - då finns möjlighet till återbäring.

Vad är återbäring?

I höst (vecka 46) delar vi ut 60 miljoner kronor i återbäring till våra försäkringskunder. Återbäring innebär att du som är sakförsäkringskund i Länsförsäkringar Värmland får tillbaka cirka 10% av inbetald sakförsäkringspremie 2018. 

Få återbäringen direkt på kontot

Du som ännu inte har registrerat ditt kontonummer för utbetalning kan göra det innan 31 december, så får du pengarna på kontot i slutet av januari 2020.

Notera att du behöver lämna kontonummer just för återbäringen. Av juridiska skäl kan vi tyvärr inte använda uppgifter från andra ärenden, såsom en skadeutbetalning eller uppgift från ditt autogiro eller bankkonto. Vi kan heller inte göra avdrag på nästa års premie.

 

Så registrerar du kontonummer för återbäringen

 1. Logga in på Mina sidor på LFvarmland.se
  Du hittar inloggningen uppe till höger här på sidan. Logga in med BankID. Tjänsten finns ännu inte i vår app.
 2. Gå till Personlig meny
  Din personliga meny hittar du genom att klicka på personsymbolen uppe till höger (bredvid logga ut). Välj Inställningar.
 3. Välj Utbetalning
  Klicka på Utbetalning och fyll i eller ändra dina kontouppgifter. Klicka på Spara ändringar. Klart!

Se hur du registrerar konto

Frågor och svar

 • Försäkringar

  När vi på Länsförsäkringar Värmland har lyckats skapa ett positivt resultat utöver det som behöver återinvesteras för att utveckla vår verksamhet, så kan vi ge återbäring till våra kunder – som också är våra ägare. Att våra kunder och ägare får återbäring är en del av hur det fungerar i vårt lokalt kundägda bolag. Återbäring är i praktiken en återbetalning av premien som man betalar för sina sakförsäkringar.


  Hjälpte det här svaret dig? 25 av 32 har fått hjälp av svaret
 • Försäkringar

  Beslut om återbäring och återbäringens storlek fattas av bolagets styrelse.


  Hjälpte det här svaret dig? 20 av 23 har fått hjälp av svaret
 • Försäkringar

  För att vara kvalificerad för återbäring måste du ha haft minst en gällande sakförsäkring i Länsförsäkringar Värmland under 2018. Vi betalar ut återbäring till våra privatkunder, företagskunder och lantbrukskunder. Offentligt upphandlade kunder, exempelvis kommuner, får inte återbäring. Varje kund kommer i god tid att få ett meddelande med exakt utbetalningssumma. Summan baseras på din totalt inbetalda årspremien för sakförsäkringar under 2018.

  OBS! Vi kommer inte att göra några utbetalningar som är mindre än 10 kronor. Utbetalningar mellan 10-69 kronor höjs till 70 kronor


  Hjälpte det här svaret dig? 81 av 96 har fått hjälp av svaret
 • Försäkringar

  Vi kommer att dela ut återbäring till våra sakförsäkringskunder. Sakförsäkring är nästan alla privat- och företagsförsäkringar (exempelvis boende och fordon) men inte pensions-, liv och sjukvårdsförsäkring.


  Hjälpte det här svaret dig? 128 av 137 har fått hjälp av svaret
 • Försäkringar

  Ring oss på 054-775 15 50 så besvarar vi dina frågor om återbäringen.


  Hjälpte det här svaret dig? 6 av 7 har fått hjälp av svaret
 • Försäkringar

  Under vecka 22-25 får sakförsäkringskunderna meddelat den exakta utbetalningssumman. Återbäringsbeloppet är cirka 10% av inbetald sakförsäkringspremie 2018. Utbetalningen äger rum under vecka 46. För att du ska få din utbetalning direkt på bankkontot behöver du registrera ditt kontonummer på Mina sidor på LFvarmland.se. Passa på redan i dag.

  Utbetalningen sker vecka 46 och betalas ut på det bankkonto du tidigare registrerat.


  Hjälpte det här svaret dig? 173 av 220 har fått hjälp av svaret
 • Försäkringar

  Du kan anmäla svenskt kontonummer eller utländskt kontonummer till oss. Ring oss på 054-775 15 50 så hjälper vi dig. Ha IBAN och BIC/SWIFT tillgängligt när du ringer.


  Hjälpte det här svaret dig? 8 av 13 har fått hjälp av svaret
 • Försäkringar

  Vi kommer att dela ut återbäring till våra sakförsäkringskunder. Sakförsäkring är nästan alla privat- och företagsförsäkringar (exempelvis boende och fordon) men inte pensions-, liv och sjukvårdsförsäkring.


  Hjälpte det här svaret dig? 128 av 137 har fått hjälp av svaret
 • Försäkringar

  Styrelsen har beslutat att avsätta 60 miljoner kronor för återbäring.

  OBS! Vi kommer inte att göra några utbetalningar som är mindre än 10 kronor. Utbetalningar mellan 10-69 kronor höjs till 70 kronor.


  Hjälpte det här svaret dig? 40 av 45 har fått hjälp av svaret

Välj länsförsäkringsbolag

Länsförsäkringar består av 23 länsförsäkringsbolag, som har unika villkor och priser.