Grattis! Minst 30 miljoner i återbäring 2019

 

Pengar tillbaka inför julen 2019

Vi tänker framåt. Det har vi gjort i 175 år. Därför vill vi redan nu berätta att vi delar ut återbäring nästa år till våra sakförsäkringskunder 2018. Sammanlagt får kunderna dela på minst 30 miljoner kronor.

Under 2019 får sakförsäkringskunderna meddelande med den exakta utbetalningssumman. Summan baseras på den inbetalda årspremien för sakförsäkringar 2018. Kunderna får pengarna i god tid inför julen 2019.

Positiv utveckling gynnar våra kunder

Vår verksamhet har haft en positiv utveckling och eftersom vi ägs av våra sakförsäkringskunder är det också de som får pengar tillbaka när styrelsen beslutar om återbäring, vilket den gjorde tidigare i år.

Psst... Det är vår riktlinje för återbäring som styr hur pengarna fördelas.
Här kan du läsa riktlinje för återbäring

 Bli kund redan i dag


Få återbäringen direkt på ditt konto

Om vi har en kontoanmälan sedan tidigare betalas återbäringen ut till det aktuella kontot. Om du vill anmäla konto/bankgiro för utbetalningen följer du instruktionen nedan.

 • Logga in på Mina sidor genom att klicka på "Logga in" längst upp på sidan.
 • Logga in med BankID, Mobilt BankID eller säkerhetsdosa. Läs här hur du skaffar BankID
 • Klicka sedan på ditt namn längst upp till höger och välj ”Inställningar” under Personlig meny.
 • Klicka på fliken "Utbetalning" i menyn.
 • Klicka på knappen "Välj bank".
 • Klicka på knappen ”Välj konto”. Välj därefter vilket konto du vill ha återbäringen till.
 • Klicka till sist på ”Spara ändringar”.

Se hur du registrerar konto

Frågor och svar

 • Försäkringar

  När vi på Länsförsäkringar Värmland har lyckats skapa ett positivt resultat utöver det som behöver återinvesteras för att utveckla vår verksamhet, så kan vi ge återbäring till våra kunder – som också är våra ägare. Att våra kunder och ägare får återbäring är en del av hur det fungerar i vårt lokalt kundägda bolag. Återbäring är i praktiken en återbetalning av premien som man betalar för sina sakförsäkringar.


  Hjälpte det här svaret dig? 1 av 2 har fått hjälp av svaret
 • Försäkringar

  Beslut om återbäring och återbäringens storlek fattas av bolagets styrelse.


  Hjälpte det här svaret dig? 2 av 3 har fått hjälp av svaret
 • Försäkringar

  För att vara kvalificerad för återbäring måste du ha haft minst en gällande sakförsäkring i Länsförsäkringar Värmland under 2018. Vi betalar ut återbäring till våra privatkunder, företagskunder och lantbrukskunder. Offentligt upphandlade kunder, exempelvis kommuner, får inte återbäring. Varje kund kommer i god tid att få ett meddelande med exakt utbetalningssumma. Summan baseras på din totalt inbetalda årspremien för sakförsäkringar under 2018.

  OBS! Vi kommer inte att göra några utbetalningar som är mindre än 10 kronor. Utbetalningar mellan 10-69 kronor höjs till 70 kronor


  Hjälpte det här svaret dig? 3 av 5 har fått hjälp av svaret
 • Försäkringar

  Vi kommer att dela ut återbäring till våra sakförsäkringskunder. Sakförsäkring är nästan alla privat- och företagsförsäkringar (exempelvis boende och fordon) men inte pensions-, liv och sjukvårdsförsäkring.


  Hjälpte det här svaret dig? 1 av 2 har fått hjälp av svaret
 • Försäkringar

  Styrelsen har beslutat att avsätta 30 miljoner kronor för återbäring, baserat på resultatet från 2017. Beroende på resultatet från 2018 kan ytterligare pengar avsättas för återbäring.

  OBS! Vi kommer inte att göra några utbetalningar som är mindre än 10 kronor. Utbetalningar mellan 10-69 kronor höjs till 70 kronor.


  Hjälpte det här svaret dig? 1 av 2 har fått hjälp av svaret
 • Försäkringar

  Utbetalningen kommer att betalas ut hösten 2019 och betalas ut på det bankkonto du tidigare har angett på Mina sidor (ditt namn/inställningar/utbetalning) på LFvarmland.se.

   

  Är du osäker på om du registrerat ett konto hos oss kan du vara lugn. Nästa år kontaktar vi dig och berättar hur du får din återbäring på ditt bankkonto.

   


  Hjälpte det här svaret dig? 7 av 10 har fått hjälp av svaret
Informationen gäller för Länsförsäkringar Värmland