Andra samtalet.

När det otänkbara har inträffat och du har larmat finns vår skadejour bara ett samtal bort och hjälper dig med snabba bedömningar, stöd och trygghet när det behövs. Dygnet runt, året om.

Lokal skadejour ingår alltid i vår hemförsäkring

Ovälkomna överraskningar kan förebyggas, men inte alltid undvikas. Jonas Lien, byggskadereglerare på Länsförsäkringar Värmland, vet betydelsen av närhet och tillgänglighet vid ovälkomna överraskningar.

– Vetskapen att man får vägledning direkt när en skada inträffar är en trygghet för många, det är faktiskt inte alltid lätt att veta hur man ska gå tillväga. Vi hjälper alltid till och om det behövs så är vi redo att rycka ut dygnet runt, året om, säger Jonas.

Den vanligaste orsaken till utryckning för oss är brand, som ofta är en dramatisk händelse för samtliga inblandade.

– När vi kommer ut till kunden är de flesta chockade. De kan ha tvingats fly mitt i natten och inte hunnit ta med sig varken telefoner eller kläder. Allt de äger är borta, säger Jonas.

Så förebygger du bränder

Påverkar vardagen

Länsförsäkringar Värmlands primära fokus är alltid att kunden så smidigt och tryggt som möjligt får skadan åtgärdad, det kan innebära allt från ersättning av det mest nödvändiga och tillfälligt boende till reparerad skada.

– I tidigt skede ger vi kunden en översiktlig bild över vår plan och följer dem sedan hela vägen. En skada i hemmet påverkar det vardagliga livet mycket, därför måste vägen tillbaka vara så smidig som möjligt. Mitt i dramatiken ska kunden alltid känna trygghet hos oss.

”Betydelsefull insats”

Länsförsäkringar Värmlands jour består av sju skadereglerare och tillsammans besitter de en stor erfarenhet av kundvårdande arbete i försäkringsbranschen.

– Det är något fint i att, hur tragisk situationen än är, komma ut till en kund och veta att här kommer vi att göra en betydelsefull insats, avslutar Jonas.

Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss

Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss

Jag godkänner att mina uppgifter används i enlighet med GDPR.

Så behandlar vi personuppgifter

 

Vi finns där du finns

  1. Vår lokala dygnet-runtjour, med egen personal, finns alltid tillgänglig när du behöver oss som mest. 

  2. Vi är inte som andra, vi ägs av våra kunder. De pengar vi tjänar stannar i Värmland.

  3. Närhet skapar trygghet, tillit och trivsel. Vill du också försäkra ditt boende på hemmaplan? Välkommen till oss!


Länsförsäkringar Värmland