Vi söker sommarvikarie kommunikatör

Är du sugen på ett sommarvikariat som kommunikatör hos oss? Kanske kan du till och med hoppa in som vikarie lite då och då redan nu. I sådana fall vill vi på Länsförsäkringar Värmland gärna ha dig som kollega.

Din utmaning
I rollen som vikarierande kommunikatör arbetar du både operativt och strategiskt med bolagets interna och externa kommunikation i alla våra kanaler. Du samverkar och stöttar våra marknadsavdelningar, bistår kampanjer, aktiviteter och projekt. Du kommer även arbeta med våra hållbarhetsfrågor och delta i det marknadsstrategiska skadeförebyggande arbetet.

Vem är du?
Du är en ambitiös, positiv och kreativ person som älskar utmaningar. Du är en lagspelare som tar individuellt ansvar och drivs av att jobba mot deadlines. Vidare är du lösningsorienterad och duktig på att prioritera och skapa struktur. Att hantera flera projekt och arbetsuppgifter parallellt är inga problem för dig.

Kompetens och erfarenhet
Du studerar, eller har studerat, kommunikation/marknad/PR på universitetsnivå. Du är en god skribent, lättlärd, hanterar bekvämt alla olika plattformar, har sinne för layout och har goda kunskaper i Indesign, Photoshop och Episerver.

Varaktighet
Tjänsten är ett vikariat och tillträde sker enligt överenskommelse.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta:
Kommunikationschef: Tommy Ernerudh 054-775 15 05
Facklig kontakt (FTF): Malin Kildén på telefon 054-775 16 28

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 22 april till ansokan@LFvarmland.se. Urval sker löpande.

Se alla nyheter