Tre Tryggheter

Tre Tryggheter

Om du köper eller säljer bostad via vår fastighetsförmedling kan du ta del av vår boendelösning Tre Tryggheter  – fastighetsförmedling, bolån och försäkringar under ett och samma tak.

Tre Tryggheter är namnet på en unik boendelösning där vi samlat fastighetsförmedling, bolån och försäkringar. Vi bor själva i länet och har den lokalkännedom som krävs för att hitta rätt köpare och hjälpa dig hela vägen från planering, visning och försäljning till buffertsparande, pension och annat som rör din och er gemensamma vardagsekonomi.

För att ta del av Tre Tryggheter, börja med att kontakta våra fastighetsmäklare. Du kan sedan få hjälp med lånelöfte, ekonomisk rådgivning och rätt försäkring för ditt kommande boende.

Kontakta våra fastighetsmäklare

Juridisk rådgivning

Många juridiska frågor kan dyka upp i samband med bostadsaffären - samboavtal, särkullbarn? Vi hjälper dig.

Boendeförsäkring

Boendeförsäkrintg utan extra kostnad i tre månader när du anlitar en av våra mäklare. Om du dessutom tar ditt bolån hos oss får du totalt sex månaders boendeförsäkring utan extra kostnad.

Våra boendeförsäkringar

Bo kvar-försäkring

Ekonomisk trygghet vid sjukdom, arbetslöshet och dödsfall.

Bo kvar-försäkringen

Skydd mot dubbla räntekostnader

Lyckas vi inte sälja din bostad inom tre månader får du räntekostnaderna betalda för dina nya bolån upp till sex månader, om du tar bolånen hos oss. Du får räntefria lån till dess köpkontraktet skrivits på den befintliga bostaden, men längst 6 månader.

Den befintliga bostaden ska ha funnits på Hemnet i sammanlagt minst 3 månader och funnits där innan kund tillträtt den nya bostaden. Förutsätter att bostaden som ska säljas är permanentbostad. Gäller ej vid försäljning av lantbruksfastighet med marknadsvärde över 5 miljoner kronor.

Rekommendera oss och få räntefria bolån!

För femte året i rad har vi Sveriges mest nöjda kunder, enligt SKIs mätning. Det firar vi genom att erbjuda dig som kund hos Länsförsäkringar Uppsala tre månader räntefria lån* om du rekommendera oss till en bekant** som också blir kund hos oss med bolån, bank och försäkring***. Erbjudandet gäller även din vän som också får räntefria bolån under sina tre första månader som kund.

Självklart får du rekommendera oss till flera vänner och bekanta!

För att ta del av erbjudandet, skicka namn och telefonnummer för dig och din vän till erbjudande.uppsala@lansforsakringar.se

*Gäller upp till 75% belåning
** En rekommendation per hushåll
***Boendeförsäkring samt lönekonto- och korttjänst och sparkapital.

Vi sänker din bolåneränta

Vi erbjuder dig som har ditt boende försäkrat hos oss en lägre bolåneränta än den du har idag om du flyttar dina bolån och blir bankkund hos oss. Läs mer om erbjudandet här.