Upp till 30% rabatt

Det lönar sig att vara kund hos oss. Därför får du mer rabatt på dina försäkringar när du ökar ditt engagemang hos oss - upp till 30 % rabatt!

Upp till 30% rabatt

Med vår internetrabatt tillsammans med vårt lojalitetserbjudande Guldkund kan du nu få upp till 30% rabatt när du skaffar en hem-, olycksfall-, bil- eller studentförsäkring. 

Nedan kan du se några exempel på våra kunder och hur du kan få din bästa rabatt. 

Uppstartslivs-Ulle 15%

Ulle har precis tagit körkort och köpt sin första bil. Hon är inte kund sedan tidigare men behöver en bilförsäkring. Hon skaffar den på internet och får 15% rabatt. 

Skaffa bilförsäkring

Student-Sara 25%

Sara har precis flyttat till en ny stad och ska börja plugga. Hon behöver en hemförsäkring och ringer till Länsförsäkringar för att skaffa en. Hon får 25% rabatt då Länsförsäkringar alltid erbjuder studenter 25% på hemförsäkringen.  

Skaffa studentförsäkring här

Karriärlivs-Kajsa 20%

Kajsa har precis pluggat klart och köpt sin första lägenhet. Hon är Silverkund och ska nu skaffa en hemförsäkring. Hon skaffar den på lansforsakringar.se och får då 20% rabatt (10% Silverkund, 10% internetrabatt) på försäkringen

Skaffa hemförsäkring här

Livsnjutar-Lennart 30%

Lennart har precis gått i pension och behöver skaffa en egen olycksfallsförsäkring. Han är guldkund hos oss och behöver nu en olycksfallsförsäkring 60+. Han skaffar den på lansforsakringar.se och får 30% rabatt (20% guldkund, 10% internetrabatt) på försäkringen.

Skaffa olycksfallsförsäkring här

Så blir du Guldkund

Ju mer du samlar, desto mer sparar du. Guldkund är den kundbonus vi ger till dig som samlar din ekonomi hos oss. 

Läs mer och bli Guldkund här.