Upp till 30% rabatt

Det lönar sig att vara kund hos oss. Därför får du mer rabatt på dina försäkringar när du ökar ditt engagemang hos oss - upp till 30 % rabatt!

Upp till 30% rabatt

Med vår internetrabatt tillsammans med vårt lojalitetserbjudande Guldkund kan du nu få upp till 30% rabatt när du skaffar en hem-, olycksfall-, bil- eller studentförsäkring. 

Nedan kan du se några exempel på våra kunder och hur du kan få din bästa rabatt. 

Uppstartslivs-Ulle 15%

Ulle har precis tagit körkort och köpt sin första bil. Hon är inte kund sedan tidigare men behöver en bilförsäkring. Hon skaffar den på internet och får 15% rabatt. 

Skaffa bilförsäkring

Student-Sara 25%

Sara har precis flyttat till en ny stad och ska börja plugga. Hon behöver en hemförsäkring och ringer till Länsförsäkringar för att skaffa en. Hon får 25% rabatt då Länsförsäkringar alltid erbjuder studenter 25% på hemförsäkringen.  

Skaffa studentförsäkring här

Karriärlivs-Kajsa 20%

Kajsa har precis pluggat klart och köpt sin första lägenhet. Hon är Silverkund och ska nu skaffa en hemförsäkring. Hon skaffar den på lansforsakringar.se och får då 20% rabatt (10% Silverkund, 10% internetrabatt) på försäkringen

Skaffa hemförsäkring här

Livsnjutar-Lennart 30%

Lennart har precis gått i pension och behöver skaffa en egen olycksfallsförsäkring. Han är guldkund hos oss och behöver nu en olycksfallsförsäkring 60+. Han skaffar den på lansforsakringar.se och får 30% rabatt (20% guldkund, 10% internetrabatt) på försäkringen.

Skaffa olycksfallsförsäkring här